[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鄭日輝
郑日辉
Cheng Yat-Fai
Pinyin: zhèng huī
Chang Yat-Fai
 
影視作品 / Filmography (2004-2020)
 
  第一組攝影助理 / 1st Unit Focus Puller
    急先鋒 / Vanguard (2020)    
  攝影助理 / Focus Puller
    哪一天我們會飛 / She Remembers, He Forgets (2015)    
    iGirl 夢情人 / iGirl (2016)    
    女士復仇 / Husband Killers (2017)    
  機工 / Camera Assistant
    大城小事 / Leaving Me, Loving You (2004)    
    Z風暴 / Z Storm (2014)    
    浮華宴 / An Inspector Calls (2015)    
  收音助理 / Boom Operator
    男兒本色 / Invisible Target (2007)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    竊聽風雲3 / Overheard 3 (2014)    
    今晚打喪屍 / Zombiology: Enjoy Yourself Tonight (2017)    
    捉妖記2 / Monster Hunt 2 (2018)    
  推軌具 / Dollyman
    新警察故事 / New Police Story (2004)    
    三岔口 / Divergence (2005)    
    寶貝計劃 / Rob-B-Hood (2006)    
    保持通話 / Connected (2008)    
    狼牙 / Legendary Assassin (2008)    
    竊聽風雲 / Overheard (2009)    
    全城戒備 / City Under Siege (2010)    
    竊聽風雲2 / Overheard 2 (2011)    
    我愛香港 / I Love Hong Kong (2011)    
    聽風者 / The Silent War (2012)    
    逃出生天 / Out of Inferno (2013)    
    P風暴 / P Storm (2019)    
  第二組攝影助理 / 2nd Unit Focus Puller
    沖天火 / Sky on Fire (2016)    
  機器組 / Photography Team
    雛妓 / Sara (2015)    
    選老坐 / The Mobfathers (2016)