Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
丁羽(1)
Ding Yue  ♂
Aliases:  周日滔





 
Filmography (1956-2016)
 
  製片 (1 film)
    大林巴 (1978)    
  副導演 (2 films)
    魔宮神掌(下集) (1964)    
    魔宮神掌(上集) (1964)    
  場記 (3 films)
    沙三少與俏銀姐 (1961)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    清官斬孝女 (1963)    
  演員 (95 films)
    新婚夫婦 (1956)    
    黃飛鴻觀音山雪恨 (1956) ... 狗仔
    黃飛鴻鐵雞鬥蜈蚣 (1956) ... 許大官
    黃飛鴻大鬧花燈 (1956)    
    黃飛鴻大戰雙門底 (1956) ... 姚小球
    同撈同煲 (1956) ... 細佬祥
    八仙鬧江南 (1957)    
    唐伯虎點秋香 (1957)    
    財星高照 (1957)    
    富貴花開艷陽紅 (1957)    
    黃飛鴻西關搶新娘 (1958)    
    浪子回頭 (1958)    
    丈夫變了心 (1958)    
    黃飛鴻虎穴救梁寬 (1958) ... 老鼠仔
    借新娘(探親家) (1958) ... 阿弼
    黃飛鴻被困黑地獄 (1959) ... 老鼠仔
    荒山盜屍案 (1960)    
    神燈 (1960) ... 衛士
    珠樓錯 (1962)    
    神秘的兇手? (1962)    
    冷秋薇(下集) (1963)    
    倚天屠龍記(下集) (1963) ... 殷利亨
    劍神傳(上集) (1963)    
    古屋行屍 (1963)    
    一屍五命案 (1963)    
    芬芳香艷喜迎春 (1963)    
    冷秋薇(上集) (1963) ... 飛仔乙
    倚天屠龍記(上集) (1963) ... 武當六俠-殷利亨
    兒女恩仇 (1963) ... 青年
    學生王子 (1964) ... 左郎
    一樓十四伙 (1964) ... 小紅弟
    一味靠滾 (1964) ... 飛仔淊
    半張碌架床 (1964) ... 飛仔丁
    摩登二世祖 (1964) ... 陳小平
    一夜恩情 (1964) ... 小宋
    大少奶 (1964)    
    盲俠穿心劍(上集) (1965) ... 盧公子
    雙十年華 (1965) ... 李玉良
    盲俠穿心劍(下集) (1965) ... 盧公子
    女間諜第一號 (1965) ... 爛賭二
    好姐賣粉果 (1965) ... 包世方
    萍嫂(上集) (1965)    
    黃金難買美人心 (1965)    
    深閨夢裡人 (1966) ... 蓮朋友
    天堂春夢 (1966) ... 求親者乙
    多少柔情多少淚 (1967) ... 舞客
    工廠三小姐 (1967) ... 高大木
    四鳳求凰 (1969)    
    成家立室 (1969)    
    有殺冇賠 (1970)    
    蕩女痴男 (1970)    
    歡樂時光 (1970)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    遊戲人間三百年 (1975)    
    李小龍與我 (1976)    
    花心三少騷銀姐 (1976)    
    大鄉里與掃街添 (1976) ... -
    床上的故事 (1977)    
    大男人 (1977)    
    鬼馬狂潮 (1978)    
    掃黃奇趣錄 (1979)    
    孖寶闖八關 (1980)    
    綽頭王 (1980)    
    滑稽時代 (1980)    
    不夜城 (1980)    
    敗家仔 (1981)    
    提防小手 (1982) ... 街坊
    風流冤鬼 (1984)    
    上海之夜 (1984)    
    男女方程式 (1984)    
    夾心沙展 (1984)    
    時來運轉 (1985)    
    摸錯骨 (1985)    
    表哥到 (1987)    
    求愛敢死隊 (1988)    
    南北媽打 (1988)    
    緣份遊戲 (1989)    
    喋血街頭 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    駁腳差佬 (1991)    
    何日金再來 (1992)    
    橫紋刀劈扭紋柴 (1995)    
    甜蜜蜜 (1996) ... George
    運財五福星 (1996)    
    旺角黑夜 (2004) ... 茶餐廳老板
    神經俠侶 (2005) ... 丁相士
    雀聖 (2005) ... 三叔
    大丈夫2 (2006) ... 滔叔
    嚦咕嚦咕對對碰 (2007) ... 老周
    野·良犬 (2007) ... 校長
    勁抽福祿壽 (2011) ... 波欖阿伯
    我愛香港 (2011)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012) ... 七叔
    古惑仔:江湖新秩序 (2013) ... 吉叔
    江湖悲劇 (2016)    
  策劃 (2 films)
    緣份新天空 (1994)    
    烈火青春 (1998)    
  混音 (8 films)
    拍案驚奇 (1975)    
    池女 (1976)    
    波牛 (1983)    
    人嚇鬼 (1984)    
    龍的心 (1985)    
    殭屍家族 (1986)    
    神探父子兵 (1988)    
    冇面俾 (1995)