[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李鳳鳴  ♀
李凤鸣
Amy Li
Pinyin: fèng míng
Amy Tsui,  Lee Fung-Ming

 
影視作品 / Filmography (1989-2009)
 
  監製 / Producer
    五月八月 / May & August (2002)    
    古宅心慌慌 / The Death Curse (2003)    
    犀照 / 49 Days (2006)    
    雙子神偷 / Twins Mission (2007)    
    秘岸 / Lost, Indulgence (2008)    
    奪標 / Champions (2008)    
    怪談 / The Unbelievable (2009)    
  出品人 / Presenter
    血裸祭 / Blood Ritual (1989)    
    水玲瓏 / The Revenge of Angel (1990)    
    特異功能猩求人 / Miracle 90 Days (1992)