[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黑宮由美子  ♀
黑宫由美子
Kuromiya Yumiko
Pinyin: hēi gōng yóu měi zi
Hak Gung Yau Mei Ji,  Kumiko Kuromiya,  Yumiko Kuromiya
 
影視作品 / Filmography (2009-2018)
 
  化妝 / Makeup
    天水圍的夜與霧 / Night and Fog (2009)    
    竊聽風雲 / Overheard (2009)    
    火龍 / Fire of Conscience (2010)    
    月滿軒尼詩 / Crossing Hennessy (2010)    
    復仇者之死 / Revenge: A Love Story (2010)    
    保衛戰隊之出動喇!朋友! / Let's Go! (2011)    
    開心魔法 / Magic to Win (2011)    
    桃姐 / A Simple Life (2011)    
    我的路 / My Way (2012)    
    八星報喜 / All's Well Ends Well 2012 (2012)    
    車手 / Motorway (2012)    
    風暴 / Firestorm (2013)    
    竊聽風雲3 / Overheard 3 (2014)    
    幸運是我 / Happiness (2016)    
    明月幾時有 / Our Time Will Come (2017)    
    白色女孩 / The White Girl (2017)    
    非同凡響 / Distinction (2018)    
  特技化妝 / Special Makeup Effects
    復仇者之死 / Revenge: A Love Story (2010)    
  特殊化妝 / Special Makeup Artist
    殺人犯 / Murderer (2009)    
    明月幾時有 / Our Time Will Come (2017)