[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳偉雄
陈伟雄
Pad Chan Wai-Hung
Pinyin: chén wěi xióng
 
影視作品 / Filmography (1991-2019)
 
  副導演 / Assistant Director
    鬼幹部 / Red and Black (1991)    
    逃學威龍Ⅲ之龍過雞年 / Fight Back to School III (1993)    
    超級學校霸王 / Future Cops (1993)    
    等愛的女人 / Right Here Waiting... (1994)    
    現代蠱惑仔 / Black Dream (1995)    
    四級殺人狂 / Passion Unbounded (1995)    
    一千零一夜之夢中人 / Dream Lover (1995)    
    小飛俠 / Teenage Master (1995)    
    初戀無限Touch! / First Love Unlimited (1997)    
    超級無敵追女仔 / L - O - V - E ..... LOVE (1997)    
    黑金 / The Island of Greed (1997)    
    十萬火急 / Lifeline (1997)    
    兩個只能活一個 / The Odd One Dies (1997)    
    B計劃 / Extreme Crisis (1998)    
    龍在江湖 / A True Mob Story (1998)    
    行運秘笈 / How to Get Rich by Fung Shui? (1998)    
    賭俠1999 / The Conman (1998)    
    驚天大賊王 / Operation Billionaires (1998)    
    猛鬼食人胎 / The Demon's Baby (1998)    
    電影鴨 / Gigolo of Chinese Hollywood (1999)    
    烈火戰車2極速傳說 / The Legend of Speed (1999)    
    黑馬王子 / Prince Charming (1999)    
    陽光警察 / Sunshine Cops (1999)    
    友情歲月山雞故事 / Those Were the Days (2000)    
    BadBoy特攻 / For Bad Boys Only (2000)    
    偷吻 / Un Baiser Vole (2000)    
    決戰紫禁之巔 / The Duel (2000)    
    緣份有Take 2 / Love Correction (2000)    
    獸性新人類 / Naked Poison (2000)    
    知法犯法 / Cop on a Mission (2001)    
    絕色神偷 / Martial Angels (2001)    
    無間道 / Infernal Affairs (2002)    
    偷窺無罪 / The Peeping (2002)    
    無間道III / Infernal Affairs III (2003)    
    我的婆婆黃飛鴻 / Kung Fu Master Is My Grandma! (2003)    
    咒樂園 / The Park (2003)    
    無間道II / Infernal Affairs II (2003)    
    黑社會 / Election (2005)    
    黑社會以和為貴 / Election 2 (2006)    
    武術 / Wushu (2008)    
    財緣萬歲 / Fortune King Is Coming to Town! (2010)    
    唐伯虎點鞦香2 / Flirting Scholar 2 (2010)    
    惡戰 / Once Upon a Time in Shanghai (2014)    
    神探蒲鬆齡之蘭若仙蹤 / The Knight of Shadows: Between Yin and Yang (2019)    
  劇務 / Unit Manager
    禁春 / Forbidden Love (1993)    
    驚天桃色劫 / Love Chaser (1993)    
  第二副導演 / Second Assistant Director
    奪標 / Champions (2008)    
    黃飛鴻之英雄有夢 / Rise of the Legend (2014)    
  第一副導演 / First Assistant Director
    當男人變成女人 / Women from Mars (2002)    
    大事件 / Breaking News (2004)    
    鬼馬狂想曲 / Fantasia (2004)    
    柔道龍虎榜 / Throw Down (2004)    
    龍鳳鬥 / Yesterday Once More (2004)    
    雙子神偷 / Twins Mission (2007)    
    文雀 / Sparrow (2008)    
    太極2:英雄崛起 / Tai Chi Hero (2012)    
    太極1從零開始 / Tai Chi Zero (2012)    
    影子愛人 / Repeat, I Love You (2012)    
    飛虎出征 / SDU: Sex Duties Unit (2013)    
    有客到 / Knock Knock Who's There? (2015)    
    我老婆係明星 / My Wife Is a Superstar (2016)    
    特工爺爺 / The Bodyguard (2016)    
    悟空傳 / Wu Kong (2017)    
    最佳男友進化論 / The Sexy Guys (2019)    
  音樂 / Music
    炮製女朋友 / My Dream Girl (2003)    
  執行導演 / Executive Director
    15歲半 / The Young Ones (2001)    
  演員 / Actor (1991-2019)
    正乞兒!! / Give and Take (1994)    
    晚9朝5 / Twenty Something (1994)    
    超級無敵追女仔 / L - O - V - E ..... LOVE (1997)    
    愛在娛樂圈的日子 / The Love and Sex of the Eastern Hollywood (1998)    
  場記 / Script Supervisor
    女機械人 / Robotrix (1991)    
    與龍共舞 / Dances with Dragon (1991)    
    鹿鼎記 / Royal Tramp (1992)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 / Last Hero in China (1993)    
    虐之戀 / Love to Kill (1993)    
    超級學校霸王 / Future Cops (1993)    
    城市獵人 / City Hunter (1993)    
    夢差人 / Cop Image (1994)    
    滿清十大酷刑 / A Chinese Torture Chamber Story (1994)