[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
臧志良  ♂
Louis Jong Chi-Leung
Pinyin: zāng zhì liáng
 
影視作品 / Filmography (1992-2015)
 
  大砲組 / Crane Group
    一個人的武林 / Kung Fu Jungle (2014)    
  攝影助理 / Focus Puller
    審死官 / Justice, My Foot! (1992)    
    安娜瑪德蓮娜 / Anna Magdalena (1998)    
    半支煙 / Metade Fumaca (1999)    
    北京樂與路 / Beijing Rocks (2001)    
  搖控機械吊臂員 / Power Pod Technician
    赤道 / Helios (2015)    
  收音助理 / Boom Operator
    俠骨仁心 / Healing Hearts (2000)    
  搖臂器作員 / Crane Controller
    六福喜事 / Hello Babies (2014)    
  機械組組長 / Key Grips
    智取威虎山3D / The Taking of Tiger Mountain (2014)    
  推軌具 / Dollyman
    勝者為王 / Born to Be King (2000)    
    魔幻廚房 / Magic Kitchen (2004)    
    七劍 / Seven Swords (2005)    
    勁抽福祿壽 / The Fortune Buddies (2011)    
    寒戰 / Cold War (2012)    
    掃毒 / The White Storm (2013)