[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
莫少宗
Alex Mok Siu-Chung
Pinyin: shǎo zōng
Mok Siu-Chung (2)

 
影視作品 / Filmography (1992-2020)
 
  海報設計 / Poster Designer
    死開啲啦 / Get Outta Here (2015)    
  美術總監 / Production Designer
    寒戰 / Cold War (2012)    
    赤道 / Helios (2015)    
    寒戰II / Cold War 2 (2016)    
  美術顧問 / Art Consultant
    一家大晒 / Staycation (2018)    
  美術指導 / Art Director
    死亡監獄 / The Jail of No Return (1994)    
    鬼馬狂想曲 / Fantasia (2004)    
    戀情告急 / Love On the Rocks (2004)    
    煎釀三寶 / Three of a Kind (2004)    
    早熟 / 2 Young (2005)    
    喜馬拉亞星 / Himalaya Singh (2005)    
    最愛女人購物狂 / The Shopaholics (2006)    
    新紮師妹3 / Love Undercover 3 (2006)    
    黑夜 / Black Night (2006)    
    戰‧鼓 / The Drummer (2007)    
    葬禮渣Fit人 / Who's Next (2007)    
    色,戒 / Lust, Caution (2007)    
    惡男事件 / Yes, I Can See Dead People (2008)    
    花花型警 / Playboy Cops (2008)    
    內衣少女 / La Lingerie (2008)    
    絕代雙嬌 / Nobody's Perfect (2008)    
    金錢帝國 / I Corrupt All Cops (2009)    
    再生號 / Written By (2009)    
    未來警察 / Future X-Cops (2010)    
    殭屍新戰士 / Vampire Warriors (2010)    
    抱抱俏佳人 / Perfect Wedding (2010)    
    婚前試愛 / Marriage with a Liar (2010)    
    滅門 / Bad Blood (2010)    
    惡胎 / Womb Ghosts (2010)    
    極速天使 / Speed Angels (2011)    
    逆戰 / The Viral Factor (2012)    
    控城計 / Control (2013)    
    不二神探 / Badges of Fury (2013)    
    衝鋒戰警 / The Constable (2013)    
    3D急凍奇俠 / Iceman 3D (2013)    
    青春鬥 / Kung Fu Angels (2014)    
    衝鋒車 / Two Thumbs Up (2015)    
    土豪520 / Love Without Distance (2015)    
    人妖阿發 痴人三部曲1/3 / Nights of a Shemale a Mad Man Trilogy (2020)    
  演員 / Actor (1992-2020)
    寒戰 / Cold War (2012) ... / ICAC Investigator
  美術及服裝指導 / Art Director & Costume Designer
    美麗密令 / Beauty on Duty! (2010)    
    臥虎潛龍 / Undercover vs. Undercover (2019)    
  助理美術指導 / Assistant Art Director
    富貴黃金屋 / It's a Mad Mad Mad World Too! (1992)    
    黑俠 / Black Mask (1996)    
    天地雄心 / Armageddon (1997)    
    KO 雷霆一擊 / Knock Off (1998)    
    千機變 / The Twins Effect (2003)    
  服裝指導 / Costume Designer
    葬禮渣Fit人 / Who's Next (2007)