[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
任仲倫  ♂
任仲伦
Ren Zhong-Lun
Pinyin: rèn zhòng lún
Yam Chung-Lun,  Ren Zhonglun

 
影視作品 / Filmography (2001-2019)
 
  總製片人 / Lead Producer
    攀登者 / The Climbers (2019)    
  製片 / Production Manager
    第601個電話 / Telephone 601 (2006)    
    西藏天空 / Phurbu & Tenzin (2014)    
    盜墓筆記 / Time Raiders (2016)    
  執行監製 / Executive Producer
    色,戒 / Lust, Caution (2007)    
    神鬼傳奇3 / The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)    
    天注定 / A Touch of Sin (2013)    
  出品人 / Presenter
    兄弟 / Fidelity (2001)    
    地下鐵 / Sound of Colors (2003)    
    美麗上海 / Shanghai Story (2004)    
    自娛自樂 / Master of Everything (2004)    
    世界 / The World (2004)    
    2046 / 2046 (2004)    
    / Wolf (2005)    
    美人依舊 / The Beauty Remains (2005)    
    如果愛 / Perhaps Love (2005)    
    做頭 / Hands in the Hair (2005)    
    詛咒 / Curse of Lola (2005)    
    長恨歌 / Everlasting Regret (2005)    
    魯迅 / Lu Xun (2005)    
    第601個電話 / Telephone 601 (2006)    
    天狗 / The Forest Ranger (2006)    
    紅美麗 / Shanghai Red (2006)    
    三峽好人 / Still Life (2006)    
    陶器人形 / Clay Fear (2006)    
    東京審判 / The Tokyo Trial (2006)    
    上海倫巴 / Shanghai Rumba (2006)    
    龍虎門 / Dragon Tiger Gate (2006)    
    集結號 / Assembly (2007)    
    東方大港 / The Dream Is Alive (2007)    
    海上夢境 / City of Trance (2008)    
    5顆子彈 / Gun of Mercy (2008)    
    黎明行動 / Dawn Operation (2008)    
    千鈞一髮 / Old Fish (2008)    
    愛情左燈右行 / Fit Lover (2008)    
    畫皮 / Painted Skin (2008)    
    灌籃 / Kung Fu Dunk (2008)    
    烽火 / The Cold Flame (2008)    
    二十四城記 / 24 City (2008)    
    風聲 / The Message (2009)    
    花木蘭 / Mulan (2009)    
    鐵人 / Iron Men (2009)    
    紅色電波 / Red Electric Wave (2009)    
    我的唐朝兄弟 / The Robbers (2009)    
    建國大業 / The Founding of a Republic (2009)    
    機器俠 / Metallic Attraction: Kungfu Cyborg (2009)    
    高考1977 / Examination 1977 (2009)    
    赤壁:決戰天下 / Red Cliff: Part 2 (2009)    
    蘇乞兒 / True Legend (2010)    
    唐山大地震 / Aftershock (2010)    
    三笑 / The Love of Three Smile: Scholar and the Beauty (2010)    
    我的雷人男友 / My Ridiculous Boyfriend (2010)    
    夜行俠陳真 / Legend of the Fist: The Return of Chen Zhen (2010)    
    錦衣衛 / 14 Blades (2010)    
    趙氏孤兒 / Sacrifice (2010)    
    Hello! 樹先生 / Mr. Tree (2011)    
    楊門女將 / The Legendary Amazons (2011)    
    關雲長 / The Lost Bladesman (2011)    
    西柏坡 / Xi Bai Po (2011)    
    辛亥革命 / 1911 (2011)    
    雪花與秘扇 / Snow Flower and the Secret Fan (2011)    
    我是大熊貓 / Happy Panda (2012)    
    邋遢大王奇遇記 / Slovenly Boy's Adventure (2012)    
    天注定 / A Touch of Sin (2013)    
    西藏天空 / Phurbu & Tenzin (2014)    
    黃克功案件 / A Murder Beside Yanhe River (2014)    
    一步之遙 / Gone with the Bullets (2014)    
    黑貓警長之翡翠之星 / Mr. Black - Green Star (2015)    
    喜羊羊與灰太狼之羊年喜羊羊 / Amazing Pleasant Goat (2015)    
    山河故人 / Mountains May Depart (2015)    
    天降雄獅 / Dragon Blade (2015)    
    鐵道飛虎 / Railroad Tigers (2016)    
    爸爸我來救你了 / Dad, I Will Rescue You (2016)    
    追凶者也 / Cock and Bull (2016)    
    那年夏天你去了哪裏 / Cherry Returns (2016)    
    盜墓筆記 / Time Raiders (2016)    
    鄒碧華 / Zou Bi Hua (2017)    
    心理罪城市之光 / The Liquidator (2017)    
    上海王 / Lord of Shanghai (2017)    
    江湖兒女 / Ash Is the Purest White (2018)    
    攀登者 / The Climbers (2019)    
  聯合出品人 / Co-Presenter
    十二生肖 / CZ12 (2012)    
    一代宗師 / The Grandmaster (2013)    
  監製 / Producer
    2046 / 2046 (2004)    
    / Wolf (2005)    
    理發師 / The Music Box (2006)    
    趙氏孤兒 / Sacrifice (2010)    
    黑貓警長之翡翠之星 / Mr. Black - Green Star (2015)    
    五女鬧京城 / Five Besties: Divorce Busting (2016)    
    盜墓筆記 / Time Raiders (2016)    
    心理罪城市之光 / The Liquidator (2017)    
    上海王 / Lord of Shanghai (2017)    
  總監製 / Senior Producer
    辛亥革命 / 1911 (2011)    
    天降雄獅 / Dragon Blade (2015)    
  編劇 / Writer
    走出西柏坡 / Red Turn (2001)