Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許冠文
Michael Hui Koon-Man  ♂





 
Filmography (1972-2016)
 
  監製 (4 films)
    追鬼七雄 (1983)    
    神探朱古力 (1986)    
    新半斤八兩 (1990)    
    神算 (1992)    
  故事 (3 films)
    摩登保鑣 (1981)    
    財叔之橫掃千軍 (1991)    
    神算 (1992)    
  導演 (8 films)
    鬼馬雙星 (1974)    
    天才與白痴 (1975)    
    半斤八兩 (1976)    
    賣身契 (1978)    
    摩登保鑣 (1981)    
    鐵板燒 (1984)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    神算 (1992)    
  演員 (30 films)
    大軍閥 (1972) ... 龐大虎
    一樂也 (1973)    
    醜聞 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974) ... 鄧國文
    聲色犬馬 (1974)    
    天才與白痴 (1975) ... 阿添
    半斤八兩 (1976)    
    賣身契 (1978)    
    摩登保鑣 (1981)    
    炮彈飛車 (1981)    
    鐵板燒 (1984)    
    智勇三寶 (1985)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    神探朱古力 (1986)    
    雞同鴨講 (1988)    
    合家歡 (1989)    
    新半斤八兩 (1990)    
    豪門夜宴 (1991)    
    神算 (1992)    
    丐世英雄 (1992)    
    搶錢夫妻 (1993)    
    富貴人間 (1995) ... 朱功
    創業玩家 (2000)    
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    煎釀三寶 (2004)    
    寶貝計劃 (2006)    
    懸紅 (2012)    
    Delete愛人 (2014)    
    海報師:阮大勇的插畫藝術 (2016)    
    一路順風 (2016)    
  出品人 (5 films)
    雞同鴨講 (1988)    
    合家歡 (1989)    
    新半斤八兩 (1990)    
    神算 (1992)    
    搶錢夫妻 (1993)    
  編劇 (13 films)
    鬼馬雙星 (1974)    
    天才與白痴 (1975)    
    半斤八兩 (1976)    
    賣身契 (1978)    
    摩登保鑣 (1981)    
    追鬼七雄 (1983)    
    鐵板燒 (1984)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    神探朱古力 (1986)    
    雞同鴨講 (1988)    
    合家歡 (1989)    
    新半斤八兩 (1990)    
    神算 (1992)