[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
方鯉鯤
方鲤鲲
Fong Lee-Kwan
Pinyin: fāng kūn
Lye Fong,  Fish Fong Lee-Kwan
 
影視作品 / Filmography (1981-2013)
 
  武師 / Stunts
    一代宗師 / The Grandmaster (2013)    
  製片 / Production Manager
    特警屠龍 / Tiger Cage (1988)    
    笑傲江湖 / Swordsman (1990)    
    棄卒 / Forsaken Cop (1990)    
  副導演 / Assistant Director
    勇者無懼 / Dreadnought (1981)    
    奇門遁甲 / The Miracle Fighters (1982)    
    霍元甲 / Legend of a Fighter (1982)    
    天師撞邪 / Shaolin Drunkard (1983)    
    笑太極 / Drunken Tai Chi (1984)    
    三對鴛鴦一張床 / Couples, Couples, Couples (1988)    
  第三組導演 / 3nd Unit Director
    洗黑錢 / Tiger Cage II (1990)    
  演員 / Actor (1981-2013)
    肥貓流浪記 / The Beloved Son of God (1988)    
  場記 / Script Supervisor
    奇門遁甲 / The Miracle Fighters (1982)    
  策劃 / Planning
    情逢敵手 / Mismatched Couples (1985)    
    海峽兩岸 / The Third Bridge (1988)    
    洗黑錢 / Tiger Cage II (1990)    
    祝福 / Promising Miss Bowie (1990)    
  編劇 / Writer
    天師撞邪 / Shaolin Drunkard (1983)