[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
邱偉明  ♂
邱伟明
Alfred Yau Wai-Ming
Pinyin: qiū wěi míng

 
影視作品 / Filmography (1988-2017)
 
  美術總監 / Production Designer
    証人 / Beast Stalker (2008)    
    神鎗手 / The Sniper (2009)    
    歲月神偷 / Echoes of the Rainbow (2010)    
    火龍 / Fire of Conscience (2010)    
    一代宗師 / The Grandmaster (2013)    
    華麗上班族 / Office (2015)    
    蕩寇風雲 / God of War (2017)    
  助理服裝指導 / Assistant Costume Designer
    倩女幽魂III 道道道 / A Chinese Ghost Story III (1991)    
  美術顧問 / Art Consultant
    省港雙龍 / Chinese Cop Out (1989)    
    至尊無賴 / Undercover Hidden Dragon (2006)    
    紐約紐約 / New York, New York (2016)    
  美術指導 / Art Director
    沖天小子 / Path of Glory (1989)    
    古惑大律師 / Queen's Bench III (1990)    
    霧都情仇 / Misty (1992)    
    射鵰英雄傳之東成西就 / The Eagle Shooting Heroes (1993)    
    花旗少林 / Treasure Hunt (1994)    
    東邪西毒 / Ashes of Time (1994)    
    / The Blade (1995)    
    和平飯店 / Peace Hotel (1995)    
    飛虎 / First Option (1996)    
    浪漫風暴 / Somebody Up There Likes Me (1996)    
    G4特工 / Option Zero (1997)    
    天地雄心 / Armageddon (1997)    
    香港大夜總會 / Hong Kong Night Club (1998)    
    野獸刑警 / Beast Cops (1998)    
    天旋地戀 / When I Look Upon the Stars (1999)    
    愛神 / Eros (2004)    
    2046 / 2046 (2004)    
    三岔口 / Divergence (2005)    
    長恨歌 / Everlasting Regret (2005)    
    天堂口 / Blood Brothers (2007)    
    擺渡人 / See You Tomorrow (2016)    
    心理罪城市之光 / The Liquidator (2017)    
  佈景指導 / Scenic Director
    九一神鵰俠侶 / Saviour of the Soul (1991)    
  助理美術指導 / Assistant Art Director
    愛情謎語 / Chaos by Design (1988)    
    褲甲天下 / King of Stanley Market (1988)    
  造型顧問 / Image Consultant
    至尊無賴 / Undercover Hidden Dragon (2006)    
  美術 / Art
    重慶森林 / Chungking Express (1994)    
  美術助理 / Art Assistant
    倩女幽魂II人間道 / A Chinese Ghost Story II (1990)