[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
莊士君
庄士君
Quincy Chong Si-Kwan
Pinyin: zhuāng shì jūn
Chong Sze-Kwan,  莊仕君
 
影視作品 / Filmography (1985-2020)
 
  第一組攝影助理 / 1st Unit Focus Puller
    鹿鼎記 / Royal Tramp (1992)    
  航拍 / Flying Cam
    逃出生天 / Out of Inferno (2013)    
  空拍攝影 / Aerial Photographer
    雙子神偷 / Twins Mission (2007)    
    刺陵 / The Treasure Hunter (2009)    
    逆戰 / The Viral Factor (2012)    
    逃出生天 / Out of Inferno (2013)    
  第三組攝影 / 3rd Unit Cinematographer
    六指琴魔 / Deadful Melody (1994)    
  斯坦尼康操作 / Steadycam Operator
    末日派對 / Doomsday Party (2013)    
    驚心破 / Heartfall Arises (2016)    
  機工 / Camera Assistant
    生死線 / The Island (1985)    
  攝影助理 / Focus Puller
    富貴開心鬼 / Lost Souls (1989)    
    西環的故事 / Story of Kennedy Town (1990)    
    摩登如來神掌 / Kung Fu Vs. Acrobatic (1990)    
    驅魔警察 / Magic Cop (1990)    
    豪門夜宴 / The Banquet (1991)    
    Yes 一族 / Fruit Punch (1991)    
    藍江傳之反飛組風雲 / Arrest the Restless (1992)    
    唐伯虎點秋香 / Flirting Scholar (1993)    
    破壞之王 / Love on Delivery (1994)    
    追女仔95之綺夢 / Romantic Dream (1995)    
    烈火戰車 / Full Throttle (1995)    
    大三元 / Tri-Star (1996)    
    香港製造 / Made in Hong Kong (1997)    
    黑俠 II / Black Mask II (2002)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    百星酒店 / Hotel Deluxe (2013)    
    六福喜事 / Hello Babies (2014)    
    驚心破 / Heartfall Arises (2016)    
    急先鋒 / Vanguard (2020)    
  演員 / Actor (1985-2020)
    起勢搖滾 / Lives in Flames (2012)    
    百星酒店 / Hotel Deluxe (2013) ... 攝影師 / Cameraman