[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林辰唏  ♀
Zaizai Lin Chen-Xi
Pinyin: lín chén
Lam San-Hei,  Lin Chen-Shi





 
影視作品 / Filmography (2010-2017)
 
  演員 / Actor (2010-2017)
    第36個故事 / Taipei Exchanges (2010) ... / Joy (Josie)
    消失打看 / Honey PuPu (2010) ... / Cheesebaby/ Money
    街角的小王子 / In Case of Love (2010) ... Vicky / Vicky
    十加十 / 10+10 (2011) ... / 18) Customer
    殺手歐陽盆栽 / The Killer Who Never Kills (2011) ... 小莉 / Wu Xiao Li
    翻滚吧!阿信 / Jump Ashin! (2011) ... 電話秘書 / #599
    到不了的地方 / Anywhere Somewhere Nowhere (2014)    
    時間差 / Passed By (2016)    
    指甲刀人魔 / A Nail Clippers Romance (2017) ... Lu Lu / Lu Lu