[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
葉嘉茵  ♀
叶嘉茵
Karen Yip Ka-Yan
Pinyin: jiā yīn
Karen Yip Kar-Yan,  葉嘉欣
 
影視作品 / Filmography (1997-2021)
 
  助理服裝指導 / Assistant Costume Designer
    絕世好B / Mighty Baby (2002)    
    金雞2 / Golden Chicken 2 (2003)    
    鬼馬狂想曲 / Fantasia (2004)    
    七年很癢 / Itchy Heart (2004)    
    虫不知 / Bug Me Not! (2005)    
    韓城攻略 / Seoul Raiders (2005)    
    放‧逐 / Exiled (2006)    
    伊莎貝拉 / Isabella (2006)    
    新紮師妹3 / Love Undercover 3 (2006)    
    鐵三角 / Triangle (2007)    
    狼牙 / Legendary Assassin (2008)    
    長江七號 / CJ7 (2008)    
    復仇 / Vengeance (2009)    
    意外 / Accident (2009)    
    打擂台 / Gallants (2010)    
    線人 / Stool Pigeon (2010)    
    激戰 / Unbeatable (2013)    
    一個人的武林 / Kung Fu Jungle (2014)    
  美術指導 / Art Director
    無問旅程 / Slow Fade (1999)    
  服裝設計 / Costume Design
    撲克王 / Poker King (2009)    
  演員 / Actor (1997-2021)
    絕世好B / Mighty Baby (2002) ... Receptionist / Receptionist
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 / My Sassy Hubby (2012) ... / University student
  服裝助理 / Costume Assistant
    全職殺手 / Fulltime Killer (2001)    
    餃子 / Dumplings - Three... Extremes (2004)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? / Dragon Reloaded (2005)    
    阿嫂 / Ah Sou (2005)    
    內衣少女 / La Lingerie (2008)    
    李小龍 / Bruce Lee, My Brother (2010)    
  助理美術指導 / Assistant Art Director
    至激殺人犯 / Mad Stylist (1997)    
    星願 / Fly Me to Polaris (1999)    
    疊影殺機 / Mist in Judge (2001)    
    九龍冰室 / Goodbye Mr. Cool (2001)    
    夕陽天使 / So Close (2002)    
  服裝指導 / Costume Designer
    還我情心 / My Heart Will Go On (1999)    
    金雞 / Golden Chicken (2002)    
    抱抱俏佳人 / Perfect Wedding (2010)    
    最強囍事 / All's Well Ends Well 2011 (2011)    
    八星報喜 / All's Well Ends Well 2012 (2012)    
    寒戰 / Cold War (2012)    
    失戀急讓 / Temporary Family (2014)    
    陪安東尼度過漫長歲月 / Les Aventures d'Anthony (2015)    
    暴走神探 / The Unbearable Lightness of Inspector Fan (2015)    
    殺破狼.貪狼 / Paradox (2017)    
    低壓槽 / The Trough (2018)    
    智齒 / Limbo (2021)