[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林俊健  ♂
Ivan Lam Chun-Kin
Pinyin: lín jùn jiàn
Lam Chun-Kin,  Ivan Lam,  Yvan Lam Jun-Kin
 
影視作品 / Filmography (1994-2018)
 
  製片 / Production Manager
    暴風眼 / Crystal Fortune Run (1994)    
    第6誡 / Cross (2012)    
    逃出生天 / Out of Inferno (2013)    
    非凡任務 / Extraordinary Mission (2017)    
    歐洲攻略 / Europe Raiders (2018)    
  演員 / Actor (1994-2018)
    愛的種籽 / Fait Accompli (1994)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    安娜與武林 / Anna in Kungfu-Land (2003)