[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳振邦
陈振邦
Benny Chan Chun-Pong
Pinyin: chén zhèn bāng
Chan Chun-Bong,  Benny Chan Jan-Bong,  Chan Chan-Pong
 
影視作品 / Filmography (1999-2016)
 
  聲音設計 / Sound Designer
    雙雄 / Heroic Duo (2003)    
    古宅心慌慌 / The Death Curse (2003)    
    大丈夫 / Men Suddenly in Black (2003)    
    公主復仇記 / Beyond Our Ken (2004)    
    旺角黑夜 / One Nite in Mongkok (2004)    
    煎釀三寶 / Three of a Kind (2004)    
    神經俠侶 / Crazy n' the City (2005)    
    AV / AV (2005)    
    早熟 / 2 Young (2005)    
    大藍湖 / Big Blue Lake (2011)    
  錄音 / Sound Recordist
    太太 / Tai Tai (2002)    
  效果剪接 / Foley Editing
    我老婆唔夠秤 / My Wife Is 18 (2002)    
    新紮師妹2 / Love Undercover 2: Love Mission (2003)    
    絕種好男人 / Honesty (2003)    
    安娜與武林 / Anna in Kungfu-Land (2003)    
    蝴蝶 / Butterfly (2004)    
    猛龍 / Dragon Squad (2005)    
    神經俠侶 / Crazy n' the City (2005)    
  現場錄音 / On-Set Sound Recordist
    皇家香港警察的最後一夜 / The Final Night of the Royal Hong Kong Police (2002)    
  演員 / Actor (1999-2016)
    皇家香港警察的最後一夜之一體兩旗 / The Final Night of the Royal Hong Kong Police: One Body Two Flags (1999)    
  對白錄音 / Dialogue Recording
    我老婆唔夠秤 / My Wife Is 18 (2002)    
    一個複雜故事 / A Complicated Story (2013)    
  現場收音 / On-Set Sound Mixer
    遠走高飛 / I'm Stone in Love with You (2001)    
  混音 / Re-Recording Mixer
    煎釀三寶 / Three of a Kind (2004)    
    大藍湖 / Big Blue Lake (2011)    
    愛打卡 / Love Stalk (2016)