[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張翰  ♂
张翰
Chang Han (1)
Pinyin: zhāng hàn
Cheung Hon,  Zhang Han,  Chan Han





 
影視作品 / Filmography (1991-2016)
 
  演員 / Actor (1991-2016)
    牯嶺街少年殺人事件 / A Brighter Summer Day (1991) ... 張翰 (小四的大哥) / Si'er's middle brother
    藍月 / Blue Moon (1997)    
    雙瞳 / Double Vision (2002) ... 刑警張翰 / Detective C
    如果愛 / Perhaps Love (2005) ... / Hsian Ping
    松鼠自殺事件 / Amour Legende (2006) ... Tom / Tom
    六號出口 / Exit No. 6 (2007) ... 竹野內豐 / Takenouchi Yutaka
    流浪神狗人 / God Man Dog (2007) ... 阿雄 / Hsuan
    酒店小姐家的麻將派對 / Kawaii (2007)    
    精舞門 / Kung Fu Hip-Hop (2008) ... MC 哈哈 / MC Haha
    彈.道 / Ballistic (2008)    
    老徐的完結篇 / Ending Cut (2009)    
    軌道 / Rail Truck (2009)    
    第36個故事 / Taipei Exchanges (2010) ... 周群青 / Chun-Ching (Chou)
    球來就打 / Viva Baseball!! (2012) ... River / River
    對面的女孩殺過來 / Apolitical Romance (2013)    
    七夜追魂 / The Missing (2015)    
    愛上花豹女 / When Mary Met Johnny... (2015)    
    大橋頭的戀愛夢 / When Miracle Meets Maths (2015)    
    兒子老子 / Black Sheep (2016)    
    失控謊言 / White Lies, Black Lies (2016)    
 
 
Biography
 
  Brother of Chang Chen, father is Chang Kuo-Chu.