[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
何啟安
何启安
Ho Kai-On
Pinyin: ān
何啓安,  Ho Kar-On
 
影視作品 / Filmography (1992-2018)
 
  燈光組 / Lighting Team
    妒火焚情 / Obsession (1993)    
  電工 / Electrician
    星願 / Fly Me to Polaris (1999)    
    愛情敏感地帶 / Love Paradox (2000)    
    蜀山傳 / The Legend of Zu (2001)    
    男人四十 / July Rhapsody (2002)    
    新警察故事 / New Police Story (2004)    
    三岔口 / Divergence (2005)    
    寶貝計劃 / Rob-B-Hood (2006)    
    狼牙 / Legendary Assassin (2008)    
    花花型警 / Playboy Cops (2008)    
    一半海水,一半火焰 / Ocean Flame (2008)    
    圍城 / Besieged City (2008)    
    有隻僵屍暗戀你 / The Vampire Who Admires Me (2008)    
    金錢帝國 / I Corrupt All Cops (2009)    
    撲克王 / Poker King (2009)    
    七十二家房客 / 72 Tenants of Prosperity (2010)    
    我愛香港 / I Love Hong Kong (2011)    
    激戰 / Unbeatable (2013)    
    那夜凌晨,我坐上了旺角開往大埔的紅Van / The Midnight After (2014)    
    魔警 / That Demon Within (2014)    
    Delete愛人 / Delete My Love (2014)    
    分手100次 / Break Up 100 (2014)    
    殺破狼II / SPL 2: A Time of Consequences (2015)    
    S風暴 / S Storm (2016)    
    使徒行者 / Line Walker (2016)    
    幸運是我 / Happiness (2016)    
    寶貝當家 / Girl of the Big House (2016)    
    洩密者們 / The Leakers (2018)    
  燈光 / Lighting
    東邪西毒 / Ashes of Time (1994)    
    舞男真面目 / The Gigolo Revelation (1994)    
    婚前殺行為 / A Wedding or a Funeral (2004)    
    情意拳拳 / Nothing Is Impossible (2006)    
  燈光助理 / Best Boy
    奸人世家 / Hong Kong Adam's Family (1992)    
    紅番區 / Rumble in the Bronx (1995)    
    警察故事4之簡單任務 / First Strike (1996)    
    蜀山傳 / The Legend of Zu (2001)    
    殺手狂龍 / The Hidden Enforcers (2002)    
    神話 / The Myth (2005)    
    唐伯虎點鞦香2 / Flirting Scholar 2 (2010)    
    不二神探 / Badges of Fury (2013)    
    Delete愛人 / Delete My Love (2014)    
 
 
Biography
 
  Electrician, gaffer, lighting.