[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
葉海江  ♂
叶海江
Yip Hoi-Kong
Pinyin: hǎi jiāng
Ye Hai-Jiang

 
影視作品 / Filmography (1981-2001)
 
  劇務 / Unit Manager
    你情我願 / My Will, I Will (1986)    
    天使行動 / Angel (1987)    
    吉屋藏嬌 / Guests in the House (1988)    
    天使行動III魔女末日 / Angel III (1989)    
    烈火危情 / Deadly Deal (1991)    
    聊齋艷譚續集五通神 / Erotic Ghost Story II (1991)    
    甩皮鬼 / Skin Striperess (1992)    
    喜劇之王 / King of Comedy (1999)    
    少林足球 / Shaolin Soccer (2001)    
  場務 / Set Runner
    公僕 / Law with Two Phases (1984)    
  事務 / Transaction
    小心間諜 / To Spy with Love!! (1990)    
  演員 / Actor (1981-2001)
    單程路 / One Way Only (1981)    
    心跳一百 / Heartbeat 100 (1987)