[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳慧詩
陈慧诗
Wendy Chan Wai-Si
Pinyin: chén huì shī
Chan Wai-Sze,  Wendy Chan
 
影視作品 / Filmography (1996-2019)
 
  監製 / Producer
    七月好風 / Breeze of July (2008)    
  製片 / Production Manager
    2046 / 2046 (2004)    
    七月好風 / Breeze of July (2008)    
    東風破 / Merry-Go-Round (2010)    
    一代宗師 / The Grandmaster (2013)    
    迷城 / Wild City (2015)    
    / A Espera (2015)    
    Good Take! / Good Take! (2016)    
    打開我天空 / Good Take, Too! (2016)    
    葉問外傳:張天志 / Master Z: Ip Man Legacy (2018)    
    催眠裁決 / Guilt by Design (2019)    
  製片經理 / Project Manager
    蝴蝶 / Butterfly (2004)    
  演員 / Actor (1996-2019)
    人間色相 / Love and Sex Among the Ruins (1996)    
    七月好風 / Breeze of July (2008) ... 酒吧朋友 / Friend in bar
  執行製片 / Associate Production Manager
    全職殺手 / Fulltime Killer (2001)    
    無間道 / Infernal Affairs (2002)    
    幽靈人間II鬼味人間 / Visible Secret II (2002)    
    愛神 / Eros (2004)    
    滅門 / Bad Blood (2010)    
    不二神探 / Badges of Fury (2013)    
  執行監製 / Executive Producer
    東風破 / Merry-Go-Round (2010)