[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
尹志文  ♂
Jimmy Wan Chi-Man
Pinyin: yǐn zhì wén

 
影視作品 / Filmography (2000-2021)
 
  副導演 / Assistant Director
    戀性世代 / I Do (2000)    
    太太 / Tai Tai (2002)    
    金雞 / Golden Chicken (2002)    
    怪獸學園 / U-Man (2002)    
  導演 / Director
    戀人絮語 / Lover's Discourse (2010)    
    四夜奇譚 / 4 + 1 Project (2010)    
    殺手歐陽盆栽 / The Killer Who Never Kills (2011)    
    醉后一夜 / Lacuna (2012)    
    媽媽的神奇小子 / Zero to Hero (2021)    
  第二副導演 / Second Assistant Director
    新警察故事 / New Police Story (2004)    
  美術指導 / Art Director
    Good Take! / Good Take! (2016)    
  演員 / Actor (2000-2021)
    慳錢家族 / Frugal Game (2002) ... 電視台工作人員 / TV production crew
    伊莎貝拉 / Isabella (2006) ... / Suspect
    我要成名 / My Name Is Fame (2006) ... 副導演 / Assistant director
    破事兒 / Trivial Matters (2007) ... 護衛員 / Security guard
    春嬌與志明 / Love in the Buff (2012) ... / Jimmy, Mandy's third boyfriend
    低俗喜劇 / Vulgaria (2012) ... / Student at master class
    血滴子 / The Guillotines (2012) ... / [Voice: Cantonese]
    同班同學 / Lazy Hazy Crazy (2015) ... / KTV client
  場記 / Script Supervisor
    慳錢家族 / Frugal Game (2002)    
    賤精先生 / If U Care ... (2002)    
  策劃 / Planning
    出埃及記 / Exodus (2007)    
    破事兒 / Trivial Matters (2007)    
    維多利亞壹號 / Dream Home (2010)    
    前度 / Ex (2010)    
  編劇 / Writer
    伊莎貝拉 / Isabella (2006)    
    出埃及記 / Exodus (2007)    
    維多利亞壹號 / Dream Home (2010)    
    戀人絮語 / Lover's Discourse (2010)    
    殺手歐陽盆栽 / The Killer Who Never Kills (2011)    
    春嬌救志明 / Love Off the Cuff (2017)    
    媽媽的神奇小子 / Zero to Hero (2021)