[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
黃昭敏  ♂
黄昭敏
Wendy Wong Chiu-Man
拼音: huáng zhāo mǐn
Wang Chiu-Man
 
影視作品 / Filmography (1995-2013)
 
  監製 / Producer
    掃毒 / The White Storm (2013)    
  製片 / Production Manager
    賤精先生 / If U Care ... (2002)    
    雙雄 / Heroic Duo (2003)    
    新警察故事 / New Police Story (2004)    
    神話 / The Myth (2005)    
    寶貝計劃 / Rob-B-Hood (2006)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    歡樂時光 / Happy Hour (1995)    
    我是誰 / Who Am I? (1998)    
  策劃 / Planning
    生命因愛動聽 / Life Is a Miracle (2001)    
    大兵小將 / Little Big Soldier (2010)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    玻璃之城 / City of Glass (1998)    
    特警新人類 / Gen-X Cops (1999)    
  執行監製 / Executive Producer
    全城戒備 / City Under Siege (2010)    
    大兵小將 / Little Big Soldier (2010)