[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
唐銘基  ♂
唐铭基
Elliot Tong Ming-Gei
Pinyin: táng míng
Tong Ming-Kei
 
影視作品 / Filmography (1996-2019)
 
  監製 / Producer
    得閒飲茶 / I'll Call You (2006)    
    回路 / Irreversi (2009)    
    熊貓回家路 / Touch of the Panda (2009)    
    三重威脅之跨國大營救 / Triple Threat (2019)    
  演員 / Actor (1996-2019)
    得閒飲茶 / I'll Call You (2006) ... 經理人 / Mr Tong
  策劃 / Planning
    人魚朵朵 / The Shoe Fairy (2005)    
  執行監製 / Executive Producer
    愛情故事 / Love Story (2006)    
  編劇 / Writer
    警察故事4之簡單任務 / First Strike (1996)