[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳家玲
陈家玲
Chan Ka-Ling (4)
Pinyin: chén jiā líng
 
影視作品 / Filmography (2008-2014)
 
  數碼影像技術員 / DIT
    黑色喜劇 / Black Comedy (2014)    
  機工 / Camera Assistant
    金瓶梅 / The Forbidden Legend: Sex & Chopsticks (2008)    
    天水圍的夜與霧 / Night and Fog (2009)    
    復仇 / Vengeance (2009)    
    意外 / Accident (2009)    
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 / The Forbidden Legend: Sex & Chopsticks II (2009)    
    飛砂風中轉 / Once a Gangster (2010)    
    線人 / Stool Pigeon (2010)    
    潮性辦公室 / MicroSex Office (2011)    
    奪命金 / Life Without Principle (2011)    
    熱浪球愛戰 / Beach Spike (2011)    
    高海拔之戀II / Romancing in Thin Air (2012)    
    懸紅 / The Bounty (2012)    
    逆戰 / The Viral Factor (2012)    
    救火英雄 / As the Light Goes Out (2014)