[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉榮輝  ♂
刘荣辉
Steven Lau Wing-Fai
Pinyin: liú róng huī
 
影視作品 / Filmography (1992-2017)
 
  大砲組 / Crane Group
    一個人的武林 / Kung Fu Jungle (2014)    
    偷天特務 / Mission Milano (2016)    
    綁架丁丁當 / Kidnap Ding Ding Don (2016)    
    寶貝當家 / Girl of the Big House (2016)    
    拆彈專家 / Shock Wave (2017)    
  搖控機械吊臂員 / Power Pod Technician
    熱浪球愛戰 / Beach Spike (2011)    
    寒戰 / Cold War (2012)    
  搖臂器作員 / Crane Controller
    金雞SSS / Golden Chickensss (2014)    
    救火英雄 / As the Light Goes Out (2014)    
    六福喜事 / Hello Babies (2014)    
    哪一天我們會飛 / She Remembers, He Forgets (2015)    
    浮華宴 / An Inspector Calls (2015)    
  推軌具 / Dollyman
    精武家庭 / House of Fury (2005)    
    金瓶梅 / The Forbidden Legend: Sex & Chopsticks (2008)    
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 / The Forbidden Legend: Sex & Chopsticks II (2009)    
    2012我愛HK喜上加囍 / I Love Hong Kong 2012 (2012)    
    金雞SSS / Golden Chickensss (2014)    
    喵星人 / Meow (2017)    
  攝影助理 / Focus Puller
    轟天皇家將 / Angel Terminators (1992)    
    陽光警察 / Sunshine Cops (1999)    
    黑馬王子 / Prince Charming (1999)    
    原始武器 / Body Weapon (1999)    
    勝者為王 / Born to Be King (2000)    
    生死拳速 / Fist Power (2000)    
  機工 / Camera Assistant
    蜜桃成熟時33D / The 33D Invader (2011)    
    迷城 / Wild City (2015)    
    樹大招風 / Trivisa (2016)    
    iGirl 夢情人 / iGirl (2016)    
  收音助理 / Boom Operator
    不解之謎 / Clueless (2001)    
  機械員 / Grip
    失戀急讓 / Temporary Family (2014)    
    我老婆係明星 / My Wife Is a Superstar (2016)    
  第二組攝影助理 / 2nd Unit Focus Puller
    鹿鼎記 / Royal Tramp (1992)    
    情癲大聖 / A Chinese Tall Story (2005)