[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林贊庭  ♂
林赞庭
Lin Tsan-Ting
Pinyin: lín zàn tíng
Ling Chan-Ting,  Lin Tean-Ting,  Lin Tzann-Tyng,  Lin Tzan-Ting,  Lin Hsien-Ting,  T.T. Lam,  Lam Chan-Ting,  Lin Zan-Tin

 
影視作品 / Filmography (1957-1990)
 
  攝影指導 / Director of Photography
    楓葉情 / Forever My Love (1979)    
    土地公 / The Gnome (1979)    
    昨夜之燈 / Last Night's Light (1983)    
  攝影 / Cinematographer
    赤崁樓之戀 / Chi Kan Lou Zhi Lian (1957)    
    誰的罪惡 / Who's Crime (1957)    
    誰的罪惡(續集) / Who's Crime (Sequel) (1958)    
    誰的罪惡(完結篇) / Who's Crime (Final Chapter) (1958)    
    黃昏再會 / Twilight Farewell (1958)    
    無你我會死 / Without You I Will Die (1962)    
    礦山風雲兒 / Mine Weather Son (1962)    
    荒江女俠 / Swordswoman Huang Jiang (1962)    
    姜子牙下山 / Jiang Ziya Leaves Mountain (1962)    
    南國雨夜花 / Southern Rain Night Flower (1962)    
    五虎平南 / Five Tiger Ping Nan (1962)    
    荒江女俠方玉琴 / The Heroine (1962)    
    乞丐王子 / Beggar Prince (1963)    
    七仙女 / Seven Fairies, Chapter 2 (1964)    
    三元相思曲 / Three Love Songs (1964)    
    孤女凌波 / Gu Nu Ling Po (1964)    
    天下一大笑 / Tian Xia Yi Da Xiao (1964)    
    意難忘 / Unforgettable (1964)    
    祝你幸福 / Wish You Luck (1964)    
    天字第一號 / The Best Secret Agent (1964)    
    後街人生 / Back Street Life (1965)    
    哀愁風雨橋 / Sorrowful Hardship Bridge (1965)    
    新婚大血案 / Bloodshed on Wedding Day (1965)    
    地獄新娘 / Bride in Hell (1965)    
    雙面情人 / Two-faced Lover (1965)    
    哀愁的火車站 / The Sadness of the Train Station (1965)    
    台北街頭 / Streets of Taipei (1965)    
    霧夜的燈塔 / Light-Tower in Misty Night (1965)    
    花落誰家 / Who's the Lucky Guy? (1966)    
    菟絲花 / Dodder Flower (1966)    
    英雄烈女 / Fire Bulls (1966)    
    寂寞的十七歲 / Lonely Seventeen (1967)    
    一代劍王 / The Swordsman of All Swordsmen (1968)    
    雲山夢回 / The Lost Romance (1968)    
    蓋世刀王 / The Master Sword (1969)    
    今天不回家 / Accidental Trio (1969)    
    絕代鏢王 / Superior Darter (1969)    
    神劍雙鳳 / The Magic Sword (2) (1969)    
    劍王子 / Son of Swordsman (1969)    
    大情人 / Great Lover (1970)    
    家在台北 / Home Sweet Home (1970)    
    再見阿郎 / Goodbye Darling (1970)    
    喜怒哀樂 / Four Moods (1970)    
    獨霸天下 / The Matchless Conqueror (1971)    
    硬碰硬 / Tough Duel (1972)    
    / The Escape (1972)    
    / The Avenger (1972)    
    壁虎遊龍 / Gecko Kung Fu (1972)    
    縱橫天下 / The Invincible (1972)    
    心蘭的故事 / Story of Daisy (1972)    
    一家人 / The Family (1973)    
    愛的天地 / Love Begins Here (1973)    
    雷風雨 / Love in the Storm (1973)    
    兩個醜陋的男人 / Two Ugly Men (1973)    
    / Morning Goodbye (1973)    
    十七十七十八 / Sweet Seventeen (1974)    
    雲河 / Moon River (1974)    
    純純的愛 / Love, Love, Love (1974)    
    女朋友 / Girl Friend (1974)    
    我父我夫我子 / My Father, My Husband, My Son (1974)    
    煙雨 / Misty Drizzle (1975)    
    咆哮山林 / Roar in the Woods (1975)    
    小女兒的心願 / A Piano (1975)    
    豪門怨男 / To Money with Love (1975)    
    一簾幽夢 / Fantasies Behind the Pearly Curtain (1975)    
    秋纏 / Golden Leaves (1976)    
    男歡女愛 / Love Competition (1976)    
    梅花 / Victory (1976)    
    田園 / Green Garden (1976)    
    愛情文憑牛仔褲 / Love, Diploma & Jeans (1976)    
    秋歌 / Autumn Love Song (1976)    
    追球追求 / The Chasing Game (1976)    
    愛情大進擊 / The Love Offensive (1977)    
    人在天涯 / At the Side of Sky-Line (1977)    
    真真的愛 / True Love (1977)    
    閃亮的日子 / The Golden Age (1977)    
    異鄉夢 / There's No Place Like Home (1977)    
    青色山脈 / Green Mountains (1977)    
    情竇初開 / Young Lovers (1978)    
    新紅樓夢 / Dream of the Red Chamber (1978)    
    愛在夕陽下 / Gone with My Love (1978)    
    黃埔軍魂 / A Teacher of Great Soldiers (1979)    
    釋迦牟尼 / The Story of Buddha (1980)    
    皇天后土 / The Coldest Winter in Peking (1980)    
    戀愛反斗星 / Poor Chasers (1980)    
    百分滿點 / All the Corl One's Men (1982)    
    人肉戰車 / Steamrolling (1982)    
    鞦韆上的小精靈 / Qiu Qian Shang De Xiao Jing Ling (1982)    
    鄉土的呼喚 / Xiang Tu De Hu Huan (1983)    
    大輪迴 / The Wheel of Life (1983)    
    電梯 / Elevator (1983)    
    安安 / Ann Ann (1984)    
    上海之夜 / Shanghai Blues (1984)    
    兩隻老虎 / Run, Tiger, Run (1984)    
    油麻菜籽 / Ah Fei (1985)    
    孤戀花 / Love, Lone Flower (1985)    
    校園檔案 / The Campus Incidents. (1985)    
    惜別海岸 / Farewell to the Channel (1987)    
    失踪人口 / The Missing People (1987)    
    隔壁班的男生 / Ge Bi Ban De Nan Sheng (1988)    
    天下第一班 / Tian Xia Di Yi Ban (1989)    
    花心撞到鬼 / Flower Heart Hit Ghost (1990)    
 
 
Biography
 
  Son: Jong Lin