Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林贊庭
Lin Tsan-Ting  ♂

 
Filmography (1961-1990)
 
  攝影 (72 films)
    無你我會死 (1961)    
    礦山風雲兒 (1962)    
    孤女凌波 (1964)    
    七仙女 (1964)    
    三元相思曲 (1964)    
    菟絲花 (1965)    
    新婚大血案 (1965)    
    哀愁風雨橋 (1965)    
    英雄烈女 (1966)    
    後街人生 (1966)    
    花落誰家 (1966)    
    寂寞的十七歲 (1967)    
    一代劍王 (1968)    
    今天不回家 (1969)    
    劍王子 (1969)    
    神劍雙鳳 (1969)    
    蓋世刀王 (1969)    
    絕代鏢王 (1969)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    家在台北 (1970)    
    大情人 (1970)    
    再見阿郎 (1970)    
    雲山夢回 (1971)    
    獨霸天下 (1971)    
    忍 (1972)    
    縱橫天下 (1972)    
    心蘭的故事 (1972)    
    壁虎遊龍 (1972)    
    仇 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    一家人 (1973)    
    愛的天地 (1973)    
    浪 (1973)    
    我父我夫我子 (1974)    
    純純的愛 (1974)    
    雲河 (1974)    
    女朋友 (1974)    
    十七十七十八 (1974)    
    咆哮山林 (1975)    
    煙雨 (1975)    
    豪門怨男 (1975)    
    小女兒的心願 (1975)    
    一簾幽夢 (1975)    
    秋歌 (1976)    
    秋纏 (1976)    
    梅花 (1976)    
    男歡女愛 (1976)    
    楓葉情 (1976)    
    人在天涯 (1977)    
    閃亮的日子 (1977)    
    異鄉夢 (1977)    
    真真的愛 (1977)    
    情竇初開 (1978)    
    新紅樓夢 (1978)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    釋迦牟尼 (1980)    
    戀愛反斗星 (1980)    
    皇天后土 (1981)    
    人肉戰車 (1982)    
    百分滿點 (1982)    
    大輪迴 (1983)    
    油麻菜籽 (1983)    
    電梯 (1983)    
    鄉土的呼喚 (1983)    
    兩隻老虎 (1984)    
    安安 (1984)    
    孤戀花 (1985)    
    校園檔案 (1985)    
    失蹤人口 (1987)    
    惜別海岸 (1987)    
    天下第一班 (1989)    
    花心撞到鬼 (1990)