[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
易志樂  ♂
易志乐
Yi Chi-Lok
Pinyin: zhì
Yi Zhi-Le

 
影視作品 / Filmography (2003-2018)
 
  演員 / Actor (2003-2018)
    鬼味人間II:鬼屋幻影 / Spirit in a Violent House (2003)    
    終極忍者 / The Wild Ninja (2006)    
    老港正傳 / Mr. Cinema (2007) ... 小妹二叔 / Xiao Mei's uncle
    天水圍的夜與霧 / Night and Fog (2009) ... 四川農民 / Farmer in Sichuan
    硬漢奶爸 / Long's Story (2014)    
    美人魚 / The Mermaid (2016) ... / BBQ chicken stall staff
    兄弟班 / House of the Rising Sons (2018) ... 音響店客人 / Customer at audio store