[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
許朋樂
许朋乐
Xu Peng-Le
Pinyin: péng
Hui Pang-Lok
 
影視作品 / Filmography (1999-2013)
 
  製片 / Production Manager
    東京審判 / The Tokyo Trial (2006)    
    神鬼傳奇3 / The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)    
  監製 / Producer
    緊急迫降 / Crash Landing (1999)    
    走出西柏坡 / Red Turn (2001)    
    兄弟 / Fidelity (2001)    
    新十字街頭 / X-Roads (2001)    
    花眼 / Dazzling (2001)    
    花儿怒放 / Flowers (2002)    
    假裝沒感覺 / Shanghai Women (2002)    
    極地營救 / Red Snow (2002)    
    美麗上海 / Shanghai Story (2004)    
    自娛自樂 / Master of Everything (2004)    
    長恨歌 / Everlasting Regret (2005)    
    魯迅 / Lu Xun (2005)    
    做頭 / Hands in the Hair (2005)    
    詛咒 / Curse of Lola (2005)    
    天狗 / The Forest Ranger (2006)    
    第601個電話 / Telephone 601 (2006)    
    龍虎門 / Dragon Tiger Gate (2006)    
    三峽好人 / Still Life (2006)    
    陶器人形 / Clay Fear (2006)    
    上海倫巴 / Shanghai Rumba (2006)    
    集結號 / Assembly (2007)    
    東方大港 / The Dream Is Alive (2007)    
    色,戒 / Lust, Caution (2007)    
    海上夢境 / City of Trance (2008)    
    5顆子彈 / Gun of Mercy (2008)    
    黎明行動 / Dawn Operation (2008)    
    千鈞一髮 / Old Fish (2008)    
    愛情左燈右行 / Fit Lover (2008)    
    灌籃 / Kung Fu Dunk (2008)    
    烽火 / The Cold Flame (2008)    
    赤壁:決戰天下 / Red Cliff: Part 2 (2009)    
    我的唐朝兄弟 / The Robbers (2009)    
    高考1977 / Examination 1977 (2009)    
    甜心巧克力 / Sweetheart Chocolate (2013)