[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
周志輝  ♂
周志辉
Chow Chi-Fai
Mandarin: zhōu zhì huī
Chow Fai,  Chau Chi-Fai





 
Filmography (1980-2019)
 
  攝影指導 / Director of Photography
    男人唔可以窮 / Golden Brother (2014)    
  攝影 / Cinematographer
    大武當 / Wu Dang (2012)    
    攀登者 / The Climbers (2019)    
  副導演 / Assistant Director
    慾火焚琴 / House of the Lute (1980)    
    不准掉頭 / No U-Turn (1981)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    Z風暴 / Z Storm (2014)    
  演員 / Actor (1980-2019)
    繼續跳舞 / Keep on Dancing (1988) ... / Mental patient
    我愛太空人 / The Other 1/2 & the Other 1/2 (1988) ... / June's Personnel Mgr
    Beyond日記之莫欺少年窮 / Beyond's Diary (1991) ... / Waiter
    Yes 一族 / Fruit Punch (1991) ... / Police negotiator
    家有囍事 / All's Well End's Well (1992) ... / Doctor
    現代應召女郎 / Girls Without Tomorrow (1992) ... / Mr Chou
    富貴黃金屋 / It's a Mad Mad Mad World Too! (1992) ... 警察 / Policeman
    三人做世界 / Heart Against Hearts (1992) ... / Pastor
    不文騷 / Stooges in Hong Kong (1992) ... / TV station manager
    情天霹靂之下集大結局 / Even Mountains Meet (1993)    
    水滸傳之英雄本色 / All Men Are Brothers - Blood of the Leopard (1993)    
    大富之家 / It's a Wonderful Life (1994) ... / Judge
    伴我同行 / One of the Lucky Ones (1994) ... / Reverend
    我和春天有個約會 / I Have a Date with Spring (1994) ... 白浪哥 / Pak Long
    女人四十 / Summer Snow (1995) ... / Bing's brother
    我要活下去 / I Want to Go on Living (1995)    
    壞孩子俱樂部 / Lost Boys in Wonderland (1995) ... 楊 Sir / Yeung-Sir
    回魂夜 / Out of the Dark (1995) ... 李先生 / Mr Li
    人間有情 / The Umbrella Story (1995) ... / Leung So
    港督最後一個保鑣 / Bodyguards of Last Governor (1996) ... 新華社主任魯定 / Liu Deng
    孟波 / Mr. Mumble (1996) ... 二叔 / Yee Suk
    南海十三郎 / The Mad Phoenix (1997)    
    基佬40 / A Queer Story (1997) ... 朱先生 / Mr Chu
    四月四日 / Tamagotchi (1997)    
    沒有小鳥的天空 / The Pale Sky (1998)    
    驚天大賊王 / Operation Billionaires (1998) ... 李仁先生 / Mr Lee En
    無法無天 / A Game of No Rule (2000) ... 二叔 / Younger Uncle
    愛情觀自在 / Love au Zen (2001)    
    熱血青年 / New Blood (2002) ... / Master Sum
    空手道 / The Empty Hands (2017) ... / Boss
  燈光 / Lighting
    四月四日 / Tamagotchi (1997)    
    七月又十四之信不信由你 / Believe It or Not (1999)    
    三五成群 / Street Kids Violence (1999)    
    自從他來了 / What Is a Good Teacher (2000)    
    玻璃﹐少女 / Glass Tears (2001)    
    走投有路 / Runaway (2001)    
    愛情觀自在 / Love au Zen (2001)    
    完美情人 / Every Dog Has His Date (2001)    
    重裝警察 / Hit Team (2001)    
    金雞 / Golden Chicken (2002)    
    賤精先生 / If U Care ... (2002)    
    豬扒大聯盟 / The Irresistible Piggies (2002)    
    一蚊雞保鏢 / Fighting to Survive (2002)    
    枕邊凶靈 / Sleeping with the Dead (2002)    
    慳錢家族 / Frugal Game (2002)    
    少年刀手 / Killer 2 (2003)    
    愛‧作戰 / Love Battlefield (2004)    
    30分鐘戀愛 / Love Trilogy (2004)    
    見鬼10 / The Eye 10 (2005)    
    山藸.飛鼠.撒可努 / The Sage Hunter (2005)    
    猛龍 / Dragon Squad (2005)    
    跟蹤 / Eye in the Sky (2007)    
    生日快樂 / Happy Birthday (2007)    
    三國志見龍卸甲 / Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon (2008)    
    劍蝶 / Butterfly Lovers (2008)    
    毋、亡我 / Forget Me Not (2010)    
    錦衣衛 / 14 Blades (2010)    
    七十二家房客 / 72 Tenants of Prosperity (2010)    
    鴻門宴 / White Vengeance (2011)    
    極速天使 / Speed Angels (2011)    
    關雲長 / The Lost Bladesman (2011)    
    大武當 / Wu Dang (2012)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 / Tales from the Dark 2 (2013)    
    風暴 / Firestorm (2013)    
    聖誕玫瑰 / Christmas Rose (2013)    
    愛尋迷 / Enthralled (2014)    
    Z風暴 / Z Storm (2014)    
    血染淑女 / Lady Bloodfight (2016)    
    打開我天空 / Good Take, Too! (2016)    
    毒。誡 / Dealer/Healer (2017)    
  燈光助理 / Best Boy
    黑俠 / Black Mask (1996)    
    黑金 / The Island of Greed (1997)    
    我要結婚 / I Want to Get Married (2003)