Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周志輝
Chow Chi-Fai  ♂
Aliases:  周輝





 
Filmography (1980-2017)
 
  攝影 (3 films)
    大武當 (2012)    
    Z風暴 (2014)    
    男人唔可以窮 (2014)    
  副導演 (2 films)
    慾火焚琴 (1980)    
    不准掉頭 (1981)    
  演員 (29 films)
    繼續跳舞 (1988)    
    我愛太空人 (1988)    
    Beyond日記之莫欺少年窮 (1991)    
    Yes 一族 (1991)    
    現代應召女郎 (1992)    
    不文騷 (1992)    
    三人做世界 (1992)    
    富貴黃金屋 (1992) ... 警察
    家有囍事 (1992)    
    水滸傳之英雄本色 (1993)    
    情天霹靂之下集大結局 (1993)    
    我和春天有個約會 (1994) ... 白浪哥
    大富之家 (1994)    
    伴我同行 (1994)    
    人間有情 (1995)    
    我要活下去 (1995)    
    女人四十 (1995)    
    壞孩子俱樂部 (1995) ... 楊 Sir
    回魂夜 (1995) ... 李先生
    港督最後一個保鑣 (1996) ... 新華社主任魯定
    孟波 (1996) ... 二叔
    四月四日 (1997)    
    南海十三郎 (1997) ... 太史公
    基佬40 (1997) ... 朱先生
    沒有小鳥的天空 (1998)    
    驚天大賊王 (1998) ... 李仁先生
    無法無天 (2000) ... 二叔
    愛情觀自在 (2001)    
    熱血青年 (2002)    
  燈光 (38 films)
    四月四日 (1997)    
    三五成群 (1999)    
    七月又十四之信不信由你 (1999)    
    自從他來了 (2000)    
    玻璃﹐少女 (2001)    
    完美情人 (2001)    
    愛情觀自在 (2001)    
    重裝警察 (2001)    
    走投有路 (2001)    
    慳錢家族 (2002)    
    豬扒大聯盟 (2002)    
    一蚊雞保鏢 (2002)    
    枕邊凶靈 (2002)    
    賤精先生 (2002)    
    金雞 (2002)    
    少年刀手 (2003)    
    愛•作戰 (2004)    
    30分鐘戀愛 (2004)    
    山藸.飛鼠.撒可努 (2005)    
    猛龍 (2005)    
    跟蹤 (2007)    
    生日快樂 (2007)    
    劍蝶 (2008)    
    三國志見龍卸甲 (2008)    
    錦衣衛 (2010)    
    毋、亡我 (2010)    
    七十二家房客 (2010)    
    鴻門宴 (2011)    
    關雲長 (2011)    
    極速天使 (2011)    
    大武當 (2012)    
    風暴 (2013)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013)    
    聖誕玫瑰 (2013)    
    Z風暴 (2014)    
    打開我天空 (2016)    
    血染淑女 (2016)    
    毒。誡 (2017)