[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃承忠
黄承忠
Wong Shing-Chung
Pinyin: huáng chéng zhōng
Wong Sing-Chung,  Wong Shing-Chong
 
影視作品 / Filmography (2009-2019)
 
  攝影組 / Camera Team
    激戰 / Unbeatable (2013)    
  攝影助理 / Focus Puller
    奪命金 / Life Without Principle (2011)    
    毒戰 / Drug War (2013)    
    盲探 / Blind Detective (2013)    
    爛滾夫鬥爛滾妻 / Mr. and Mrs. Player (2013)    
    單身男女2 / Don't Go Breaking My Heart 2 (2014)    
    華麗上班族 / Office (2015)    
    迷城 / Wild City (2015)    
    寶貝當家 / Girl of the Big House (2016)    
    失戀日 / L for Love, L for Lies Too (2016)    
    三人行 / Three (2016)    
    樹大招風 / Trivisa (2016)    
    殺破狼.貪狼 / Paradox (2017)    
    黃金兄弟 / Golden Job (2018)    
    八步半喜怒哀樂 / Lucid Dreams (2018)    
    犯罪現場 / A Witness Out of the Blue (2019)    
    你咪理,我愛你! / I Love You, You're Perfect, Now Change! (2019)    
  機工 / Camera Assistant
    神鎗手 / The Sniper (2009)    
    意外 / Accident (2009)    
    復仇 / Vengeance (2009)    
    火龍 / Fire of Conscience (2010)    
    分手說愛你 / Break Up Club (2010)    
    線人 / Stool Pigeon (2010)    
    撕票風雲 / Black Ransom (2010)    
    潮性辦公室 / MicroSex Office (2011)    
    高海拔之戀II / Romancing in Thin Air (2012)    
    第一次不是你 / A Secret Between Us (2013)    
    救火英雄 / As the Light Goes Out (2014)    
  第三組攝影助理 / 3rd Unit Focus Puller
    破風 / To the Fore (2015)    
  第二組攝影助理 / 2nd Unit Focus Puller
    末日派對 / Doomsday Party (2013)