Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭伊健
Ekin Cheng Yee-Kin  ♂





 
Filmography (1992-2020)
 
  演員 (75 films)
    現代應召女郎 (1992) ... 陳先生
    超級學校霸王 (1993) ... 阿健
    追男仔 (1993) ... 李志高
    人魚傳說 (1994) ... 阿志
    風塵三女俠 (1994) ... Mike
    男兒當入樽 (1994) ... 波神 / 高秋
    新英雄本色 (1994) ... 唐俊
    神龍賭聖之旗開得勝 (1994) ... 任天仇
    不道德的禮物 (1995) ... 林樂水
    殺手風雷 (1995) ... 雷敬華
    廟街故事 (1995) ... 王廟
    百分百感覺 (1996) ... Jerry
    古惑仔之人在江湖 (1996) ... 陳浩南
    百分百岩Feel (1996) ... Marco
    古惑仔2之猛龍過江 (1996) ... 陳浩南
    古惑仔3之隻手遮天 (1996) ... 陳浩南
    愛上100%英雄 (1997) ... 飛機
    97古惑仔戰無不勝 (1997) ... 陳浩南
    風雲─雄霸天下 (1998) ... 聶風
    幻影特攻 (1998) ... 溫得高
    98古惑仔之龍爭虎鬥 (1998) ... 陳浩南
    古惑仔情義篇之洪興十三妹 (1998) ... 陳浩南
    烈火戰車2極速傳說 (1999) ... SKY
    中華英雄 (1999) ... 華英雄
    龍火 (2000) ... 澡客
    辣手回春 (2000) ... 陳子英
    決戰紫禁之巔 (2000) ... 西門吹雪
    友情歲月山雞故事 (2000) ... 陳浩南
    勝者為王 (2000) ... 陳浩南
    BadBoy特攻 (2000) ... King陳恩勁
    東京攻略 (2000) ... 畢大勇
    蜀山傳 (2001) ... 玄天宗
    拳神 (2001) ... 達克
    暗戰2 (2001) ... 大賊魔術師
    九龍冰室 (2001) ... 文諾言-九紋龍
    當男人變成女人 (2002) ... Tom Kan
    我老婆唔夠秤 (2002) ... 張十三
    無限復活 (2002) ... 李伯仁
    炮製女朋友 (2003) ... 林祖
    雙雄 (2003) ... 李文健
    戀之風景 (2003) ... 阿森
    千機變 (2003) ... Reeve
    安娜與武林 (2003) ... 紀大健
    死亡寫真 (2004) ... 姚俊杰 / 姚俊文
    六壯士 (2004) ... 阿狼
    阿孖有難 (2004) ... 分飾姚俊文 / 姚俊傑
    見習黑玫瑰 (2004) ... 羅大
    後備甜心 (2005) ... Jack
    三岔口 (2005) ... 杜厚生
    我要成名 (2006) ... 鄭伊健
    天行者 (2006) ... 葉秋
    森冤 (2007) ... 沈樹海
    第一誡 (2008) ... 黃耀祖
    親密 (2009) ... 湯少
    風雲2 (2009) ... 聶風
    月滿軒尼詩 (2010) ... 牙醫
    飛砂風中轉 (2010) ... 燕子文
    戀夏戀夏戀戀下 (2011) ... 潔癖患者
    無價之寶 (2011) ... 路志明
    兔俠傳奇 (2011) ... 熊天霸
    東成西就2011 (2011) ... 鄭大雄
    春嬌與志明 (2012) ... 鄭伊健
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012) ... 張十三
    遠古守衛 (2013)    
    忠烈楊家將 (2013) ... 楊大郎
    盜馬記 (2014)    
    大話天仙 (2014)    
    分手100次 (2014)    
    煎餅俠 (2015)    
    全力扣殺 (2015)    
    頭文字D II (2015)    
    iGirl 夢情人 (2016)    
    小男人週記3之吾家有喜 (2017)    
    黃金兄弟 (2018) ... 獅王
    風雲3 (2020)