Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅錦富
Keith Law Gam-Foo  ♂
 
Filmography (1987-2016)
 
  製片 (3 films)
    孽慾隔牆花 (1992)    
    女子監獄1993 (1993)    
    情陷珠江橋 (1993)    
  副導演 (15 films)
    雞同鴨講 (1988)    
    我未成年 (1989)    
    合家歡 (1989)    
    偷情先生 (1989)    
    發達秘笈 (1989)    
    不文小丈夫 (1990)    
    不文小丈夫之銀座嬉春 (1991)    
    老豆唔怕多 (1991)    
    富貴黃金屋 (1992)    
    九龍皇后 (2000)    
    飆車之車神傳說 (2000)    
    靚女差館 (2001)    
    瘦身男女 (2001)    
    一屋兩火 (2003)    
    血染淑女 (2016)    
  第一副導演 (2 films)
    盲探 (2013)    
    毒戰 (2013)    
  製片經理 (1 film)
    快樂按摩女郎 (1992)    
  場記 (1 film)
    驚聲尖叫 (2001)    
  演員 (11 films)
    鬼馬校園 (1987)    
    富貴再逼人 (1988)    
    合家歡 (1989)    
    偷情先生 (1989)    
    發達秘笈 (1989)    
    開心鬼救開心鬼 (1990)    
    Beyond日記之莫欺少年窮 (1991)    
    老豆唔怕多 (1991)    
    富貴黃金屋 (1992)    
    情陷珠江橋 (1993)    
    水滸笑傳 (1993)    
  編劇 (2 films)
    鐵男本色 (2000)    
    新流氓醫生 (2001)