Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅錦富
Keith Law Gam-Foo  ♂
 
Filmography (1987-2016)
 
  製片 (4 films)
    快樂按摩女郎 (1992)    
    巨乳的誘惑 (1993)    
    情陷珠江橋 (1993)    
    女子監獄1993 (1993)    
  副導演 (17 films)
    雞同鴨講 (1988)    
    發達秘笈 (1989)    
    合家歡 (1989)    
    偷情先生 (1989)    
    我未成年 (1989)    
    不文小丈夫 (1990)    
    不文小丈夫之銀座嬉春 (1991)    
    老豆唔怕多 (1991)    
    富貴黃金屋 (1992)    
    九龍皇后 (2000)    
    飆車之車神傳說 (2000)    
    靚女差館 (2001)    
    瘦身男女 (2001)    
    一屋兩火 (2003)    
    毒戰 (2013)    
    盲探 (2013)    
    血染淑女 (2016)    
  場記 (1 film)
    驚聲尖叫 (2001)    
  演員 (11 films)
    鬼馬校園 (1987)    
    富貴再逼人 (1988)    
    合家歡 (1989)    
    偷情先生 (1989)    
    發達秘笈 (1989)    
    開心鬼救開心鬼 (1990)    
    老豆唔怕多 (1991)    
    Beyond日記之莫欺少年窮 (1991)    
    富貴黃金屋 (1992)    
    水滸笑傳 (1993)    
    情陷珠江橋 (1993)    
  編劇 (2 films)
    鐵男本色 (2000)    
    新流氓醫生 (2001)