Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余國樂
Yu Kwok-Lok  ♂





 
Filmography (1986-1995)
 
  演員 (22 films)
    午夜麗人 (1986)    
    鬼新娘 (1987)    
    肝膽相照 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    法內情 (1988)    
    公子多情 (1988)    
    火舞風雲 (1988)    
    三狼奇案 (1989)    
    福星闖江湖 (1989)    
    爛賭財神 (1990)    
    聊齋花弄月 (1991)    
    夜生活女王霞姐傳奇 (1991)    
    赤裸羔羊 (1992)    
    明月照尖東 (1992) ... 阿超
    唐伯虎點秋香 (1993) ... 船夫
    笑俠楚留香 (1993)    
    重案組 (1993)    
    殺手的童話 (1994) ... 郭忠
    迷姦犯 (1995)    
    真相 (1995) ... 黃家洛
    迷魂黨 (1995)    
  編劇 (1 film)
    烈火危情 (1991)