Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周祉君
Aaron Chow Chi-Kwan  ♂



 
Filmography (2013-2019)
 
  演員 (22 films)
    微交少女 (2013)    
    風暴 (2013)    
    Together在一起 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    單身男女2 (2014)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
    殺破狼II (2015) ... 周永成
    踏血尋梅 (2015)    
    三人行 (2016) ... 便衣警員
    辣警霸王花 (2016)    
    老笠 (2016)    
    鴨王2 (2016)    
    今晚打喪屍 (2017)    
    29+1 (2017)    
    西謊極落之太爆太子太空艙 (2017)    
    常在你左右 (2017)    
    L風暴 (2018)    
    翠絲 (2018) ... Jeffrey
    大樂師.為愛配樂 (2018) ... 李探員
    三個綁匪七條心 (2018)    
    廉政風雲 (2019) ... 陸隻華
    P風暴 (2019) ... 張偉恆