Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉敏雄
Lau Man-Hung (2)
 
Filmography (1985-2016)
 
  美術 (37 films)
    開心鬼放暑假 (1985)    
    為你鍾情 (1985)    
    你OK,我OK! (1987)    
    富貴逼人 (1987)    
    雞同鴨講 (1988)    
    點指賊賊 (1988)    
    秦俑 (1989)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    夜魔先生 (1990)    
    黃飛鴻 (1991)    
    Yes 一族 (1991)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    審死官 (1992)    
    俠女傳奇 (1992)    
    方世玉 (1993)    
    城市獵人 (1993)    
    火雲傳奇 (1994)    
    等著你回來 (1994)    
    仙樂飄飄 (1995)    
    給爸爸的信 (1995)    
    金枝玉葉2 (1996)    
    麻雀飛龍 (1997)    
    黑玫瑰義結金蘭 (1997)    
    馬永貞 (1997)    
    五行戰士 (1997)    
    超時空要愛 (1998)    
    渾身是膽 (1998)    
    保持通話 (2008)    
    江山美人 (2008)    
    風雲2 (2009)    
    刺陵 (2009)    
    大笑江湖 (2010)    
    龍門飛甲 (2011)    
    新少林寺 (2011)    
    新天生一對 (2012)    
    觸不可及 (2014)    
    危城 (2016)