Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉敏雄
Lau Man-Hung (2)
 
Filmography (1985-2018)
 
  美術 (38 films)
    為你鍾情 (1985)    
    開心鬼放暑假 (1985)    
    你OK,我OK! (1987)    
    富貴逼人 (1987)    
    點指賊賊 (1988)    
    雞同鴨講 (1988)    
    秦俑 (1989)    
    夜魔先生 (1990)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    Yes 一族 (1991)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    審死官 (1992)    
    俠女傳奇 (1992)    
    城市獵人 (1993)    
    方世玉 (1993)    
    火雲傳奇 (1994)    
    等著你回來 (1994)    
    給爸爸的信 (1995)    
    仙樂飄飄 (1995)    
    金枝玉葉2 (1996)    
    馬永貞 (1997)    
    五行戰士 (1997)    
    麻雀飛龍 (1997)    
    黑玫瑰義結金蘭 (1997)    
    渾身是膽 (1998)    
    超時空要愛 (1998)    
    江山美人 (2008)    
    保持通話 (2008)    
    刺陵 (2009)    
    風雲2 (2009)    
    大笑江湖 (2010)    
    龍門飛甲 (2011)    
    新少林寺 (2011)    
    新天生一對 (2012)    
    觸不可及 (2014)    
    危城 (2016)    
    功夫聯盟 (2018)