Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何啟南
Stephen Ho Kai-Nam  ♂





 
Filmography (1986-2016)
 
  製片 (3 films)
    烈火戰車 (1995)    
    97家有囍事 (1997)    
    全職大盜 (1998)    
  演員 (23 films)
    警賊兄弟 (1986) ... 何向西
    青春怒潮 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    操行零分 (1986) ... 何大力
    老娘夠騷 (1986) ... 阿添
    鬼馬校園 (1987) ... 謝天
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    雞同鴨講 (1988) ... 懶蟲
    愛情謎語 (1988)    
    少女心 (1989)    
    富貴黃金屋 (1992) ... 阿南
    金裝香蕉俱樂部 (1996) ... 同性戀者
    迷失樂園 (1997)    
    最後判決 (1997)    
    9413 (1998) ... 大蛇
    全職大盜 (1998)    
    偉哥的故事 (1998)    
    非常警察 (1998)    
    龍咁威2003 (2003) ... 雷力圖手下
    少年刀手 (2003)    
    我要做Model (2004) ... 外賣仔
    情意拳拳 (2006) ... 師奶殺手 B
    寒戰II (2016)