Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張曼玉
Maggie Cheung Man-Yuk  ♀





 
Filmography (1984-2010)
 
  演員 (78 films)
    緣份 (1984) ... Monica
    青蛙王子 (1984) ... 小貓
    摩登仙履奇緣 (1985) ... 張曼珠
    警察故事 (1985) ... 阿May
    聖誕奇遇結良緣 (1985) ... 阿Cat
    開心鬼撞鬼 (1986) ... 徐半香
    玫瑰的故事 (1986) ... 黃玫瑰
    原振俠與衛斯理 (1986) ... 彩虹
    黃色故事 (1987) ... 丘曉敏
    用愛捉伊人 (1987)    
    A計劃續集 (1987) ... 綺珊
    天賜良緣 (1987) ... 小玉
    七年之癢 (1987)    
    精裝追女仔 (1987) ... 董曼玉(董董)
    心跳一百 (1987) ... Maggie張美玉
    過埠新娘 (1988) ... 李小玉
    求愛敢死隊 (1988) ... 芬妮
    流金歲月 (1988) ... 蔣南孫
    南北媽打 (1988) ... 貝蒂
    雙肥臨門 (1988) ... Diana
    愛的逃兵 (1988) ... 電台DJ蘇詩棣
    警察故事續集 (1988) ... 阿美
    月亮 星星 太陽 (1988) ... 阿珠
    肥貓流浪記 (1988) ... BiBi
    應召女郎1988 (1988) ... Jenny Lin
    旺角卡門 (1988) ... 阿娥
    不脫襪的人 (1989) ... 黃小姐
    神勇雙妹嘜 (1989) ... 祝英台
    我要富貴 (1989) ... 比蒂
    少女心 (1989)    
    求愛夜驚魂 (1989) ... 董奇珍
    小小小警察 (1989) ... 餐廳客人
    急凍奇俠 (1989) ... 阿玉
    再見王老五 (1989) ... 張小玉
    阿飛正傳 (1990) ... 蘇麗珍
    三人新世界 (1990) ... Joe
    客途秋恨 (1990) ... 曉恩
    紅場飛龍 (1990) ... 葉慕美
    滾滾紅塵 (1990) ... 月鳳
    人在紐約 (1990) ... 李鳳嬌
    愛在別鄉的季節 (1990) ... 李紅
    豪門夜宴 (1991) ... 粵劇名伶
    志在出位 (1991) ... Dora
    富貴吉祥 (1991) ... 甘中玉
    雙城故事 (1991) ... Oliver
    黑雪 (1991) ... Maggie
    家有囍事 (1992) ... 何里玉
    白玫瑰 (1992) ... Rose
    警察故事III超級警察 (1992) ... 阿美
    嘩!英雄 (1992) ... 秀蘭
    真的愛妳 (1992) ... 戚瑤君
    阮玲玉 (1992) ... 阮玲玉
    三人做世界 (1992)    
    戰神傳說 (1992) ... 魔仙兒
    雙龍會 (1992) ... 芭芭娜
    新龍門客棧 (1992) ... 金鑲玉
    武俠七公主 (1993) ... 天香公主
    廉政第一擊 (1993) ... Annie Ma
    赤腳小子 (1993) ... 白筱君
    濟公 (1993) ... 白小玉
    神經刀與飛天貓 (1993) ... 飛天貓
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993) ... 金輪國國師(波斯人)
    青蛇 (1993) ... 小青
    東方三俠 (1993) ... 陳七
    現代豪俠傳 (1993) ... 陳七
    千面天王 (1993) ... JACKY(卓姿)
    追男仔 (1993) ... 程小南
    飛越謎情 (1993) ... Tam
    東邪西毒 (1994) ... 嫂子
    新同居時代 (1994) ... Coco
    甜蜜蜜 (1996) ... 李翹
    宋家皇朝 (1997) ... 宋慶齡
    花樣年華 (2000) ... 蘇麗珍
    一見鍾情 (2000) ... Ellen
    英雄 (2002) ... 飛雪
    緣起 (2002)    
    2046 (2004) ... 蘇麗珍
    全城熱戀 (2010) ... 神秘女賓