Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梅艷芳
Anita Mui Yim-Fong  ♀





 
Filmography (1983-2002)
 
  演員 (48 films)
    瘋狂83 (1983)    
    叔侄•縮窒 (1983)    
    表錯七日情 (1983) ... 阿芳
    緣份 (1984) ... Anita
    祝您好運 (1985)    
    青春差 (1985)    
    霹靂情 (1985)    
    歌舞昇平 (1985)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    壞女孩 (1986)    
    偶然 (1986) ... Anita Chou
    殺妻二人組 (1986) ... 阿 B 太太
    神探朱古力 (1986) ... 喬嬌嬌
    小生夢驚魂 (1987)    
    一屋兩妻 (1987) ... 百佳
    開心勿語 (1987) ... 梅大香
    公子多情 (1988) ... Anita
    胭脂扣 (1988) ... 如花
    黑心鬼 (1988) ... 梅賽花, 梅蘭花
    一妻兩夫 (1988) ... 百佳
    奇蹟 (1989) ... 楊露明
    英雄本色III夕陽之歌 (1989) ... 周英傑
    亂世兒女 (1990) ... 宋家璧 ( Mary Sung )
    富貴兵團 (1990) ... 草木蘭
    川島芳子 (1990) ... 川島芳子
    九一神鵰俠侶 (1991) ... 美君
    賭霸 (1991) ... 妹頭
    何日君再來 (1991) ... 梅伊
    豪門夜宴 (1991) ... 自己,賓客
    審死官 (1992) ... 李氏
    戰神傳說 (1992) ... 月牙兒
    新仙鶴神針 (1993) ... 白雲飛
    東方三俠 (1993) ... 冬冬
    濟公 (1993) ... 觀音
    現代豪俠傳 (1993) ... 東東
    逃學威龍Ⅲ之龍過雞年 (1993) ... 湯茱迪
    醉拳II (1994) ... 黃麒英妻
    給爸爸的信 (1995) ... 方逸華
    紅番區 (1995) ... Elaine
    金枝玉葉2 (1996) ... 方艷梅
    運財智叻星 (1996) ... 梅艷芳
    半生緣 (1997) ... 顧曼璐
    煙飛煙滅 (2000)    
    鍾無艷 (2001) ... 齊宣王
    慌心假期 (2001)    
    男歌女唱 (2001) ... 朱維德
    愛君如夢 (2001) ... 張天娜
    男人四十 (2002) ... 陳文靖