Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梅艷芳
Anita Mui Yim-Fong  ♀





 
Filmography (1983-2002)
 
  演員 (48 films)
    瘋狂83 (1983)    
    叔侄•縮窒 (1983)    
    表錯七日情 (1983) ... 阿芳
    緣份 (1984) ... Anita
    歌舞昇平 (1985)    
    祝您好運 (1985)    
    青春差 (1985)    
    霹靂情 (1985)    
    壞女孩 (1986)    
    偶然 (1986) ... Anita Chou
    殺妻二人組 (1986) ... 阿 B 太太
    神探朱古力 (1986) ... 喬嬌嬌
    歡樂叮噹 (1986)    
    一屋兩妻 (1987) ... 百佳
    開心勿語 (1987) ... 梅大香
    小生夢驚魂 (1987)    
    黑心鬼 (1988) ... 梅賽花, 梅蘭花
    一妻兩夫 (1988) ... 百佳
    公子多情 (1988) ... Anita
    胭脂扣 (1988) ... 如花
    奇蹟 (1989) ... 楊露明
    英雄本色III夕陽之歌 (1989) ... 周英傑
    富貴兵團 (1990) ... 草木蘭
    川島芳子 (1990) ... 川島芳子
    亂世兒女 (1990) ... 宋家璧 ( Mary Sung )
    何日君再來 (1991) ... 梅伊
    豪門夜宴 (1991) ... 自己,賓客
    九一神鵰俠侶 (1991) ... 美君
    賭霸 (1991) ... 妹頭
    戰神傳說 (1992) ... 月牙兒
    審死官 (1992) ... 李氏
    濟公 (1993) ... 觀音
    現代豪俠傳 (1993) ... 東東
    逃學威龍Ⅲ之龍過雞年 (1993) ... 湯茱迪
    新仙鶴神針 (1993) ... 白雲飛
    東方三俠 (1993) ... 冬冬
    醉拳II (1994) ... 黃麒英妻
    給爸爸的信 (1995) ... 方逸華
    紅番區 (1995) ... Elaine
    運財智叻星 (1996) ... 梅艷芳
    金枝玉葉2 (1996) ... 方艷梅
    半生緣 (1997) ... 顧曼璐
    煙飛煙滅 (2000)    
    男歌女唱 (2001) ... 朱維德
    愛君如夢 (2001) ... 張天娜
    鍾無艷 (2001) ... 齊宣王
    慌心假期 (2001)    
    男人四十 (2002) ... 陳文靖