Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
于仁泰
Ronny Yu Yan-Tai  ♂




 
Filmography (1976-2013)
 
  製片 (1 film)
    跳灰 (1976)    
  導演 (16 films)
    牆內牆外 (1979)    
    救世者 (1980)    
    巡城馬 (1982)    
    追鬼七雄 (1983)    
    靈氣逼人 (1984)    
    四眼仔 (1985)    
    龍在江湖 (1986)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    轟天龍虎會 (1989)    
    千王1991 (1991)    
    伙頭福星 (1992)    
    白髮魔女傳 (1993)    
    夜半歌聲 (1995)    
    五行戰士 (1997)    
    霍元甲 (2006)    
    忠烈楊家將 (2013)    
  剪接 (1 film)
    千王1991 (1991)    
  服裝 (1 film)
    牆內牆外 (1979)    
  策劃 (7 films)
    茄哩啡 (1978)    
    八喜臨門 (1986)    
    痴心的我 (1986)    
    富貴逼人 (1987)    
    你OK,我OK! (1987)    
    鬼馬校園 (1987)    
    富貴再逼人 (1988)    
  出品人 (1 film)
    同居關係 (1993)    
  副導演 (1 film)
    富貴再逼人 (1988)    
  監製 (13 films)
    雞同鴨講 (1988)    
    夏日情人 (1992)    
    黃飛鴻笑傳 (1992)    
    水滸笑傳 (1993)    
    花田囍事 (1993)    
    白髮魔女傳 (1993)    
    白髮魔女2 (1993)    
    黃飛鴻對黃飛鴻 (1993)    
    李洛夫奇案 (1993)    
    重金屬 (1994)    
    五行戰士 (1997)    
    霍元甲 (2006)    
    忠烈楊家將 (2013)    
  故事 (1 film)
    救世者 (1980)    
  演員 (8 films)
    第一類型危險 (1980)    
    忌廉溝鮮奶 (1981)    
    龍在江湖 (1986)    
    雞同鴨講 (1988)    
    轟天龍虎會 (1989)    
    單身貴族 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    千王1991 (1991)    
  編劇 (8 films)
    茄哩啡 (1978)    
    牆內牆外 (1979)    
    巡城馬 (1982)    
    追鬼七雄 (1983)    
    白髮魔女2 (1993)    
    白髮魔女傳 (1993)    
    夜半歌聲 (1995)    
    忠烈楊家將 (2013)