Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡文森
Woo Man-Sam
 
Filmography (1937-1962)
 
  美術 (1 film)
    多情天使 (1937)    
  配樂 (36 films)
    難測婦人心 (1947)    
    郎是春日風 (1949)    
    血淚洗殘脂 (1950)    
    野花香 (1950)    
    春殘燕未歸 (1951)    
    血染杜鵑紅 (1951)    
    別離人對奈何天 (1951)    
    契爺艷史 (1952)    
    恩情深似海 (1952)    
    如意吉祥 (1952)    
    啼笑因緣 (1952)    
    龍舟祥 (1952)    
    良宵花弄月 (1952)    
    鸞鳳和鳴 (1952)    
    苦命妻逢苦命郎 (1954)    
    歌唱郎歸晚 (1955)    
    唔做媒人三代好 (1955)    
    呂布搶貂蟬 (1956)    
    真假俏郎君 (1957)    
    黃飛鴻獅王爭霸 (1957)    
    妙善公主 (1957)    
    劉備過江招親(關公守華容) (1957)    
    信陵君竊符救趙 (1957)    
    陳村種三跪水觀音 (1958)    
    龍飛鳳舞 (1958)    
    兩傻擒兇記 (1959)    
    闔家有喜 (1959)    
    春風秋雨又三年 (1959)    
    搭錯線 (1959)    
    包公夜審行屍 (1959)    
    兩傻捉鬼記 (1959)    
    鬼媳婦 (1960)    
    賣花得美 (1960)    
    因禍得福 (1960)    
    紐約唐人街碎屍案 (1961)    
    門當戶對 (1962)    
  編劇 (15 films)
    真假玉面霸王 (1951)    
    艷女情顛假玉郎 (1953)    
    五諫刁妻 (1953)    
    財歸財路 (1953)    
    生娘唔大養娘大 (1953)    
    菱花夢 (1955)    
    著錯舅爺鞋 (1956)    
    黃飛鴻醒狷會麒麟 (1956)    
    八美戲狀元 (1957)    
    妙善公主 (1957)    
    黃飛虎反五關 (1957)    
    喜臨門 (1958)    
    黃飛虎反五關(續集) (1958)    
    蘇小妹三難新郎 (1958)    
    李仙傳 (1960)