Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁和平
Yuen Wo-Ping  ♂
Aliases:  袁大眼





 
Filmography (1962-2017)
 
  製片 (1 film)
    太極拳 (1996)    
  導演 (27 films)
    醉拳 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    南北醉拳 (1979)    
    林世榮 (1979)    
    佛掌羅漢拳 (1980)    
    勇者無懼 (1981)    
    霍元甲 (1982)    
    奇門遁甲 (1982)    
    天師撞邪 (1983)    
    笑太極 (1984)    
    情逢敵手 (1985)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    特警屠龍 (1988)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    洗黑錢 (1990)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    蘇乞兒 (1993)    
    太極張三豐 (1993)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    火雲傳奇 (1994)    
    詠春 (1994)    
    虎猛威龍 (1995)    
    太極拳 (1996)    
    新少林寺 (2000)    
    蘇乞兒 (2010)    
    臥虎藏龍:青冥寶劍 (2016)    
    奇門遁甲 (2017)    
  策劃 (2 films)
    巡城馬 (1982)    
    波牛 (1983)    
  執行監製 (3 films)
    中華丈夫 (2001)    
    夜宴 (2006)    
    功夫之王 (2008)    
  出品人 (1 film)
    詠春 (1994)    
  動作設計 (66 films)
    瘋狂殺手 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    壁虎 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    黑帶仇 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    土匪 (1973)    
    石破天驚 (1973)    
    除霸 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    太極拳 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    惡霸 (1975)    
    大毒梟 (1975)    
    江湖子弟 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    霎眼功夫 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    破戒 (1977)    
    太極氣功 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    林世榮 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    死亡塔 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    奇門遁甲 (1982)    
    聖誕快樂 (1984)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    雙龍會 (1992)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    太極張三豐 (1993)    
    精武英雄 (1994)    
    詠春 (1994)    
    虎猛威龍 (1995)    
    街頭殺手 (1996)    
    太極拳 (1996)    
    黑俠 (1996)    
    臥虎藏龍 (2000)    
    新少林寺 (2000)    
    蜀山傳 (2001)    
    黑俠 II (2002)    
    功夫 (2004)    
    精武家庭 (2005)    
    夜宴 (2006)    
    霍元甲 (2006)    
    功夫之王 (2008)    
    一代宗師 (2013)    
    太極俠 (2013)    
    惡戰 (2014)    
    葉問3 (2015)    
    奇門遁甲 (2017)    
  監製 (6 films)
    佛掌羅漢拳 (1980)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    城市女獵人 (1993)    
    蘇乞兒 (1993)    
    詠春 (1994)    
    夜宴 (2006)    
  演員 (107 films)
    白蛇傳 (1962)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    江湖奇俠 (1965)    
    飛賊含笑火 (1966)    
    劫火紅蓮(上集) (1966)    
    文素臣 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    斷腸劍 (1967)    
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    儒俠 (1967)    
    月向那方圓 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    無敵女殺手 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    神鞭俠 (1968)    
    如來神掌再顯神威 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    奪命刀 (1968)    
    麒麟寨 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    神刀 (1968)    
    血影紅燈 (1968)    
    江湖第一劍 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    死角 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    江湖三女俠 (1970)    
    報仇 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    血酒天牢 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    來如風 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    大殺手 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    惡客 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    群英會 (1972)    
    小雜種 (1973)    
    土匪 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    除霸 (1973)    
    石破天驚 (1973)    
    舞衣 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    惡霸 (1975)    
    七面人 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    死囚 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    勇者無懼 (1981)    
    天師撞邪 (1983)    
    聖誕快樂 (1984) ... 表哥
    情逢敵手 (1985) ... Eddie的師父
    東方禿鷹 (1987) ... 任人熙
    群龍奪寶 (1988) ... 賈亦真
    特警屠龍 (1988)    
    三人世界 (1988)    
    義膽群英 (1989)    
    一本漫畫闖天涯 (1990) ... 義哥
    豪門夜宴 (1991) ... 賓客
    妖獸都市 (1992) ... 加山隊長
    機Boy小子之真假威龍 (1992) ... 龍爺
    走佬威龍 (1993)    
    太極俠 (2013)    
    一代宗師 (2013) ... 陳華順
  助理指導 (1 film)
    碼頭大決鬥 (1973)    
  編劇 (3 films)
    天師撞邪 (1983)    
    笑太極 (1984)    
    太極拳 (1996)