Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
畢壽昌
Pi Shou-Chang
 
Filmography (1969-1982)
 
  美術 (1 film)
    酒帘 (1976)    
  髮型 (19 films)
    試情記 (1969)    
    嫁不嫁 (1970)    
    玉樓春夢 (1970)    
    雲姑 (1971)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    今天不上課 (1972)    
    怪客 (1973)    
    阿牛入城記 (1974)    
    香港屋簷下 (1974)    
    不再有春天 (1974)    
    賊公計小偷才 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    阿牛發達記 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    佛山贊先生 (1978)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    摩登保鑣 (1981)    
    難兄難弟 (1982)