Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
畢壽昌
Pi Shou-Chang
 
Filmography (1969-1982)
 
  美術 (1 film)
    酒帘 (1976)    
  髮型 (19 films)
    試情記 (1969)    
    玉樓春夢 (1970)    
    嫁不嫁 (1970)    
    雲姑 (1971)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    今天不上課 (1972)    
    怪客 (1973)    
    不再有春天 (1974)    
    阿牛入城記 (1974)    
    香港屋簷下 (1974)    
    賊公計小偷才 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    李小龍與我 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    佛山贊先生 (1978)    
    摩登保鑣 (1981)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    難兄難弟 (1982)