Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉榮祖
Teddy Yip Wing-Cho  ♂





 
Filmography (1969-2002)
 
  製片 (5 films)
    雙龍出海 (1984)    
    等待黎明 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    智勇三寶 (1985)    
    黐線枕邊人 (1991)    
  導演 (14 films)
    鬼太監 (1971)    
    鬼谷神女 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    黑店 (1972)    
    人魚戀 (1973)    
    賊王 (1973)    
    死亡挑戰 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    金鎖匙 (1978)    
    睡拳怪招 (1979)    
    癲螳螂 (1980)    
    臭小子 (1980)    
    雙龍吐珠 (1986)    
  策劃 (11 films)
    奪寶計上計 (1986)    
    烈火街頭 (1989)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    龍鳳賊捉賊 (1990)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    九月初九之重見天日 (1991)    
    密宗威龍 (1991)    
    精靈變 (1992)    
    一刀傾城 (1993)    
    驅魔道長 (1993)    
    冇面俾 (1995)    
  出品人 (1 film)
    洪福齊天 (1991)    
  執行監製 (2 films)
    奪寶計上計 (1986)    
    精靈變 (1992)    
  監製 (3 films)
    五福星撞鬼 (1992)    
    新殭屍先生 (1992)    
    精靈變 (1992)    
  副導演 (5 films)
    龍門金劍 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    五虎屠龍 (1970)    
    天龍八將 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
  演員 (97 films)
    天龍八將 (1971)    
    冰天俠女 (1971) ... 溫子飛
    一網打盡 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    臭小子 (1980)    
    金殺手 (1981)    
    雙龍出海 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    龍的心 (1985)    
    智勇三寶 (1985)    
    平安夜 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    痴心的我 (1986) ... 學校老師
    龍在江湖 (1986)    
    奪寶計上計 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    雙龍吐珠 (1986)    
    表哥到 (1987)    
    靈幻先生 (1987)    
    歡樂5人組 (1987)    
    人民英雄 (1987) ... 有心臟病的顧客
    富貴逼人 (1987) ... 新聞部總經理
    美男子 (1987)    
    你OK,我OK! (1987)    
    鬼馬校園 (1987) ... 胡曜梆
    鬼猛腳 (1988)    
    最佳女婿 (1988) ... 契爺
    金裝大酒店 (1988)    
    警察故事續集 (1988) ... 地產股東
    雞同鴨講 (1988) ... 大砲
    群龍奪寶 (1988) ... 黃管家
    最佳損友闖情關 (1988) ... 屈得勁
    三人世界 (1988)    
    獵鷹行動 (1988)    
    雙肥臨門 (1988)    
    富貴再逼人 (1988)    
    靈幻小姐 (1988)    
    火燭鬼 (1989)    
    合家歡 (1989) ... 豆花佬
    發達秘笈 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    緣份遊戲 (1989)    
    喋血雙雄 (1989) ... 汪東源
    相見好 (1989)    
    單身貴族 (1989)    
    烈火街頭 (1989)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    一眉道姑 (1990)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    三人新世界 (1990)    
    霸王花之皇家賭船 (1990)    
    火燒島 (1990)    
    新半斤八兩 (1990) ... 錦叔
    夜魔先生 (1990)    
    天師捉姦 (1990)    
    賭王至尊 (1991)    
    老豆唔怕多 (1991)    
    洪福齊天 (1991)    
    難得有情郎 (1991)    
    一世好命 (1991)    
    黐線枕邊人 (1991) ... 葉老闆
    新殭屍先生 (1992)    
    雙龍會 (1992)    
    三人做世界 (1992)    
    精靈變 (1992)    
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    五福星撞鬼 (1992)    
    92黑玫瑰對黑玫瑰 (1992)    
    丐世英雄 (1992)    
    驅魔道長 (1993)    
    中港旗兵 (1993)    
    血濺紅燈區 (1993) ... 無忌父
    一刀傾城 (1993)    
    至尊三十六計之偷天換日 (1993) ... 鐘楚雄之父
    21紅色名單 (1994)    
    吸我一個吻 (1994)    
    新報仇 (1994)    
    阿德晒命 (1994)    
    我和春天有個約會 (1994)    
    伴我同行 (1994)    
    新房客 (1995)    
    金玉滿堂 (1995)    
    九絞龍的謊言 (1995)    
    終身大事 (1995)    
    冇面俾 (1995) ... 葉Sir
    運財五福星 (1996) ... 婚宴賓客
    摩登菩呢提 (1996)    
    電影故事 (1996) ... 也叔
    阿金 (1996)    
    南海十三郎 (1997)    
    創業玩家 (2000)    
    橫行霸盜 (2002)    
  編劇 (1 film)
    一網打盡 (1974)