Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
歐威
Ou Wei  ♂
Aliases:  黃煌基





 
Filmography (1957-1975)
 
  監製 (1 film)
    大通緝令 (1974)    
  導演 (1 film)
    大通緝令 (1974)    
  演員 (79 films)
    金山奇案 (1957)    
    血戰T吧哖 (1958)    
    颱風 (1962)    
    義犬救子 (1963)    
    吻一下 (1963)    
    嫁妝一牛車 (1964)    
    八十八號情報員 (1964)    
    蚵女 (1964)    
    情人石 (1964) ... 簡天從
    女通緝犯 (1964)    
    遊俠胡劍明(第三集) (1964)    
    難忘的愛人 (1965)    
    遊俠四金剛(續集) (1965)    
    地獄新娘 (1965)    
    生死戀 (1965)    
    養鴨人家 (1965)    
    遊俠四金剛 (完結篇) (1965)    
    虎咬虎 (1966) ... 老虎
    山賊 (1966) ... 烏克沁
    冰點 (1966)    
    故鄉劫 (1966) ... 趙常非
    壯志凌雲 (1967)    
    春遲 (1967)    
    紫貝殼 (1967) ... 范伯南
    胭脂虎 (1968) ... 張飛虎
    珊瑚 (1968)    
    青龍鎮 (1968) ... 丁少堂
    落花時節 (1968)    
    福祿壽 (1969)    
    今天不回家 (1969) ... 先前被乾洗的男子
    紅衣俠女 (1969) ... 秦桀
    神威寶刀 (1969)    
    玻璃眼球 (1969)    
    真假濟公 (1969)    
    紫金鏢 (1969)    
    情人的眼淚 (1969)    
    楊子江風雲 (1969) ... 宮本大尉
    蓋世刀王 (1969)    
    南刀北劍 (1969)    
    十八羅漢 (1970)    
    黑旋風 (1970)    
    高山青 (1970)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    我要結婚 (1970)    
    家在台北 (1970)    
    大遊俠 (1970)    
    一封情報百萬兵 (1970)    
    盲俠女 (1970)    
    當你離家時 (1970) ... 羅大新
    群星會 (1970)    
    警告逃妻 (1970) ... 大哥
    金劍冤魂 (1971)    
    江湖半把刀 (1971) ... 馬大人
    母與女 (1971) ... 張岳
    愛情一二三 (1971) ... 2) 楊子寬 3) 石敢
    妙極了 (1971) ... 方士達
    歡天喜地 (1971)    
    騙術大王 (1971)    
    緹縈 (1971)    
    可恨的人 (1971)    
    江湖女兒 (1972)    
    秋決 (1972) ... 裴剛
    珠光寶氣 (1972)    
    看見你就笑 (1972)    
    風從哪裡來 (1972)    
    洪門兄弟 (1972)    
    血濺虹橋 (1972)    
    鐵娃 (1973)    
    龍虎恩仇 (1973)    
    黑道行 (1973)    
    神秘女郎白如霜 (1973)    
    大三元 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    杯酒高歌 (1974)    
    婚姻大事 (1974)    
    從地獄夾的女人 (1974)    
    雨夜殺手 (1974)    
    亡命天涯 (1974)    
    春暉 (1975)    
  編劇 (4 films)
    遊俠胡劍明 (續集) (1963)    
    歡喜做新娘 (1965)    
    青龍鎮 (1968)    
    大通緝令 (1974)