Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
苗金鳳
Miu Kam-Fung  ♀





 
Filmography (1962-1997)
 
  演員 (24 films)
    雙鳳仇 (1962) ... 施小鳳, 賴愛蓮
    豪門怨 (1963) ... 丘紫湘
    彩鳳驚魂 (1963) ... 呂淑蘭
    孤鳳雙雛 (1963) ... 林潔芳
    千金之女 (1963) ... 宋天麗
    孽債親情 (1964) ... 梁鳳兒
    俏冤家 (1964) ... 周燕芳
    男男女女 (1964)    
    香港屋簷下 (1964)    
    珍珠淚 (1965) ... 方珍珠
    一水隔天涯 (1966) ... 黃蕙萊
    毒天使 (1966) ... 林綺梅
    矇查查的愛情 (1967) ... 李月琴
    紅燈記 (1968) ... 小販
    兇手尋兇 (1969) ... 蘇絲
    意亂情真 (1969) ... 江素嫻
    半生牛馬 (1972) ... 打壞輝妻
    群芳譜 (1972)    
    誓不兩立 (1980) ... 美寶
    香港奇案大綁票 (1991)    
    都市情緣 (1994)    
    終身大事 (1995)    
    西廂艷譚 (1997)    
    聊齋艷譚之幽媾 (1997)