Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳思思
Chen Si-Si  ♀





 
Filmography (1956-1985)
 
  演員 (43 films)
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    紅顏劫 (1956)    
    玫瑰岩 (1956)    
    鳴鳳 (1957)    
    捉鬼記 (1957) ... 黃小萍
    魔影 (1957)    
    紅燈籠 (1957)    
    雪中蓮 (1957)    
    有女懷春 (1958) ... 貝莉
    香噴噴小姐 (1958)    
    少年遊 (1958)    
    小咪趣史 (1958)    
    午夜琴聲 (1959) ... 葉紹英
    金美人 (1959)    
    錦上添花 (1959)    
    王老五之戀 (1959) ... 方蘭
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    機伶鬼與小懶貓 (1959) ... 機伶鬼李小享
    飛燕迎春 (1960)    
    飛燕迎春 (1960)    
    新聞人物 (1960)    
    美人計 (1961)    
    迷魂阱 (1961)    
    紅蝙蝠公寓 (1962) ... 梁麗琴
    三笑 (1964)    
    五虎將 (1964)    
    艷遇 (1965) ... 李美莉
    黃金萬兩 (1965) ... 含儀
    粉紅色的夢 (1965)    
    雲海玉弓緣 (1966) ... 厲勝男
    雙鎗黃英姑 (1967) ... 黃英姑
    春雷 (1967)    
    麒麟寨 (1968)    
    雙女情歌 (1968) ... 分飾大妞小妞
    爸爸的情人 (1968)    
    珍珠風雲 (1968)    
    八步追魂 (1969)    
    你的心裡沒有我 (1970)    
    我不要離婚 (1970)    
    冰谷魔女 (1970)    
    一劍勾魂 (1971)    
    密殺令 (1980) ... 一陣風
    瘋狂上海灘 (1985)