Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳思思
Chen Si-Si  ♀





 
Filmography (1956-1985)
 
  演員 (42 films)
    玫瑰岩 (1956)    
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    紅顏劫 (1956)    
    鳴鳳 (1957)    
    捉鬼記 (1957) ... 黃小萍
    魔影 (1957)    
    紅燈籠 (1957)    
    雪中蓮 (1957)    
    少年遊 (1958)    
    小咪趣史 (1958)    
    有女懷春 (1958) ... 貝莉
    香噴噴小姐 (1958)    
    午夜琴聲 (1959) ... 葉紹英
    金美人 (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    王老五之戀 (1959) ... 方蘭
    機伶鬼與小懶貓 (1959) ... 機伶鬼李小享
    錦上添花 (1959)    
    新聞人物 (1960)    
    飛燕迎春 (1960)    
    迷魂阱 (1961)    
    美人計 (1961)    
    紅蝙蝠公寓 (1962) ... 梁麗琴
    三笑 (1964)    
    五虎將 (1964)    
    黃金萬兩 (1965) ... 含儀
    粉紅色的夢 (1965)    
    艷遇 (1965) ... 李美莉
    雲海玉弓緣 (1966) ... 厲勝男
    雙鎗黃英姑 (1967) ... 黃英姑
    春雷 (1967)    
    爸爸的情人 (1968)    
    珍珠風雲 (1968)    
    麒麟寨 (1968)    
    雙女情歌 (1968) ... 分飾大妞小妞
    八步追魂 (1969)    
    冰谷魔女 (1970)    
    你的心裡沒有我 (1970)    
    我不要離婚 (1970)    
    一劍勾魂 (1971)    
    密殺令 (1980) ... 一陣風
    瘋狂上海灘 (1985)