Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
熊燄
Hsiung Yen
 
Filmography (1967-1980)
 
  製片 (15 films)
    青龍鎮 (1968)    
    忘不了妳 (1968)    
    王者神劍 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    翠屏山 (1969)    
    高山青 (1970)    
    大遊俠 (1970)    
    我非浪子 (1971)    
    進攻美人關 (1972)    
    怒火 (1973)    
    殘燈幽零三更天 (1976)    
    夜變 (1979)    
    嚇死鬼 (1980)    
    瘋狂大追求 (1980)    
    討厭鬼 (1980)    
  演員 (3 films)
    尋夢園 (1967)    
    索命三娘 (1979)    
    討厭鬼 (1980)    
  策劃 (1 film)
    虎穴屠龍 (1975)