Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
阮兆輝
Yuen Siu-Fai  ♂





 
Filmography (1953-1990)
 
  副導演 (1 film)
    丹心令 (1969)    
  演員 (77 films)
    春 (1953) ... 高覺群
    養子當知父母恩 (1953)    
    人隔萬重山 (1954)    
    秋 (1954)    
    自梳女 (1954)    
    母愛 (1954)    
    初為人母 (1954) ... 浩聲-幼年
    歷盡艱辛一婦人 (1954)    
    離婚淚 (1954) ... 林大聰
    鳳閣重開姊妹花 (1954) ... 錦兒
    空谷蘭 (1954) ... 趙小明
    母親 (1954) ... 少強-幼年
    父與子 (1954)    
    飄零女 (1954)    
    後窗 (1955)    
    黃飛鴻威震四牌樓 (1955) ... 阿牛
    父母心 (1955)    
    兒女債 (1955) ... 阿牛
    家教 (1955)    
    歌唱郎歸晚 (1955)    
    孤兒行 (1955) ... 吳中用-幼年
    黃飛鴻大鬧花燈 (1956) ... 黃志輝
    黃飛鴻獨臂鬥五龍 (1956) ... 胡細牛
    家和萬事興 (1956)    
    青山翠谷 (1956) ... 自強幼年
    出谷黃鶯 (1956)    
    慈母頌 (1956)    
    西廂記 (1956)    
    哪宅大鬧天宮 (1957)    
    紅葉仙緣 (1957)    
    哪宅鬧東海 (1957)    
    香羅塚 (1957)    
    愛與罪 (1957)    
    望鄉 (1958)    
    毒玫瑰 (1958)    
    萬世流芳張玉喬 (1958)    
    石頭太子篡位(白髮蘇娘大結局) (1959)    
    逃亡48小時 (1959)    
    鐵扇公主神火破天門 (1959)    
    白兔會 (1959)    
    雙孝子劈棺救母 (1959) ... 張寶官
    白娘娘借屍還魂 (1959)    
    紅孩兒水晶宮救母 (1959)    
    猩猩王大鬧天宮 (1959) ... 哪咜
    節婦審貪官 (1960) ... 麥少明
    春潮 (1960) ... 阿米
    哪吒蛇山救母 (1960)    
    骨肉情深姊妹花 (1960)    
    雙孝子月宮救母 (1960)    
    天雷劈棺生鬼仔 (1960) ... 顧孟輝
    銀龍太子鬥八仙 (1960) ... 三太子
    紐約唐人街碎屍案 (1961) ... 同學阮兆輝
    春滿帝皇家 (1962) ... 太監
    斷橋產子 (1962)    
    打死不離親兄弟 (1962)    
    血洗愛河橋 (1962) ... 宇文定兒
    孫悟空七打九尾狐 (1964) ... 孫悟空
    雪花神劍(三集大結局) (1964) ... 葛煌
    雪花神劍(上集) (1964) ... 葛煌
    雪花神劍(大結局) (1964) ... 葛煌
    雪花神劍(下集) (1964)    
    孫悟空大鬧雷音寺 (1965)    
    孫悟空七鬥八大仙 (1965) ... 孫悟空
    孫悟空三戲百花仙 (1965) ... 孫悟空
    孫悟空大戰群妖 (1966) ... 孫悟空
    觀音得道香花山大賀壽 (1966)    
    太平山八仙奇遇 (1966) ... 藍采和
    播音王子 (1966)    
    七劍十三俠 (1967)    
    風塵三俠 (1968)    
    江湖第一劍 (1969)    
    君子劍 (1969) ... 白小寶
    丹心令 (1969) ... 張平
    瓊花仙子 (1970)    
    走得快好世界 (1977)    
    摩登土佬 (1980)    
    李香君 (1990) ... 楊龍友